2777
2789

سلام بعداز معاینه لگن درد داشتین چندوقت بعد نی نی به دنیا اومد؟؟

چشمای👀توقشنگ ترین سیاهی سرنوشتمه😍😍میشه گفت قلبمو برداشتی وخودت نشستی جاش❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد نداشتم 

۴ روز بعد نی نی اومد تو بغلم

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

من سه شنبه ی‌ هفته  ی قبل معاینه شدم 

بعدش اصلا درد نداشتم

حتی موقع معاینه هم هیچ دردی نداشتم

هنوزم ک زایمان نکردم 

هیچ درد و علائمی هم‌ندارم😭

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

چند هفته ای فکر گنم 38باشی 

منم رفتم نه درد نداشتم 4روز بعد زایمان کردم البته خودمم زیاد پیاده ذوی میکردمو ورزش و رقص

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
چجوری معاینه رو تحمل میکنین

درد نداره خب 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

هفته ۳۶ رفتم معاینه شدم گف یع سانت باز شدع تا صبح به دنیا میادکلی درد وخونریزی کشیدم هنوز خبری نیس

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚

سلام برای اولی رفتم با اینکه دکترم خودش نامه سز داده بود ولی گفت حالا بزار ببینم شاید تونستی دید نه نمیتونم واقعا 

آره عزیزم درد داشت ی لحظه ولی تیر کشید من جیغ زدم 

هفته آخر بود 38 اینطورا فکر کنم