2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس

69 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من اعتماد به نفس اصلا ندارم واقعا دوست دارم خودمو همینجوری دوست داشته باشم ولی نمی تونم و حرف مردم هم جالب برام مهم نیست 

راه کار دارین چیکار نم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اصن نمیتونم حرف بزنم 

من اونقدر نیستم به این باور رسیدم که بیرون هیچ خبری نیست ولی از عقایدم و کارام خجالت میکشم بعضی مواقع 

الان میگم قرار برم مدرسه دوباره تو اردوها تک میفتم دعا کن برام 

من اونقدر نیستم به این باور رسیدم که بیرون هیچ خبری نیست ولی از عقایدم و کارام خجالت میکشم بعضی مواق ...

منم کاملن مثه توام همشو درک میکنم ولی بیا سعی کنیم یکم عوض شیم فقط یکم 😁 

سعی کن در حد کمم ک شده با بچهای کلاستون حرف بزنی زیاد خشک نباشی پایه باشی 

منم کاملن مثه توام همشو درک میکنم ولی بیا سعی کنیم یکم عوض شیم فقط یکم 😁  سعی کن در حد کمم ک ...

حرف میزنم با همشون دوستم باور کن با همه و به کسی نمیپرم خودمو نمیگرم میگم میخندم ولی متاسفانه هیچ اکیپی پیدا نمیکنم

چجوری به هرکی میگم باید یکی مثل خودت پیدا کنی و به این حرف رسیدم امیدوارم امسال یکی پیدا کنم

واسه خودت ارزش قایل باش

خودت رو دوس داشته باش 

نقطه قوتت رو شناسایی کن و ضعفت رو بپدیر 

بپذیر بعضی جاها ضعف داری چون همه ضعف و قوت دارن 

ارزش های خودت رو داشته باش با حرف مردم زندگی نکن چوم یه بار زیست میکنی 

مسیولیت زمدگیت رو قبول کن و مقصر نکن دیکران رو 

ببخش هم خودت رو هم دیگران رو 

توانمدیت رو باور کن که توانمندی 

استعدادت رو بشناس و عملی شون کن کتاب بخون 

ورزش کن 

جملات مثبت تاگید کن حس لیاقت و ارزشمندیت رو ببر بالا