2777
2789

دوستان  کلافه شدم یه ساعته پسرم تو آب ولرم نشسته پانسمان در نمیاد میخوام کمک کنم میگه درد میکنه فقط آخرش مونده درمونده شدم چیکار کنم

با قیچی ببرش اون‌مقداری هم که‌مونده خودش میفته. چربش کن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی همینجوری خیس بزارم باشه

منم یادمه مال پسرم خیلی تو‌حمام بد کنده شد. چند سالشه؟!

بذار بیاد بیرون بخوابه بعد اروم اروم شاید بتونی درش بیاری. الان یکم میترسه حس درد هم مال همون ترسشه که نمیذاره دست بزنی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ینی همینجوری خیس بزارم باشه

وااا نه خودت دستش نزن...خواهر من پسرش مثه شماشد یه تیکه مونده بود نمیفتاد آخرش خودش جداش کرد بعد همون قسمت افتاد روخونریزی و ...بندنمیومدکارش کشید بیمارستان دوباره بخیه زدن اونقسمتو...

دوستان کاربری دست دوتاخواهره یه متاهل ودارای دوفرزند یکی مجرد.....
پنج سالشه پسر دومی رو هفت روزه ختنه کردم خیلی خوب بود اولی رو شوهرم دلش نمی اومد موند همیجوری

شوهرمنم همینجوری کرد منم زوری بردم راحت شدم دوروز درمیون ببرحموم سرشو گرم کن خوب میشه

هیچ کس جز خدا عاشقت نیست
پنج سالشه پسر دومی رو هفت روزه ختنه کردم خیلی خوب بود اولی رو شوهرم دلش نمی اومد موند همیجوری

خب پس بیاد لباس بپوشه خشک که شد چربش کن باز میشه احتمالا.

کاش میبردی حمومش میکردی اونجوری شامپو اینا میخوره راحت میکنه

آخی طفلکی یکمی هم حس درد داشتنش از ترسِ، اومد بیرون یکم خشک کن با سشواری چیزی، بعد پماد بزن بزار بمونه بلکه جدا بشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
حمومش کنم

اره اره. حموم ببر همون بخار حموم و اینها شل میکنه. اصلا بفرستش بره تو حموم بازی کنه. شل میشه