2777
2789
در ضمن مردی که به خاطر سینه خانمش خیانت کنه به درد ازدواج نمیخورده اشتباه انتخاب کردید حتما آنقدر د ...

میدونی گلم شاید خیانت نکنه ولی تو حسرت رو همیشه تو چشماش میبنی و حس میکنی واین حس ناکافی بودن به آدم میده، منم موافق نیستم خودمون رو خمیر بازی مردا بکنیم، به نظرت راه حل برای مردی که خیانت نمیکنه ولی ته دلش با افسوس زندگی میکنه چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شما چاقی و بی ریختی فکر خیانت میکنی نه من قد ۱۶۵ وزن ۶۵ ۱۵ ساله وزنم تعییر نکرده😊😉 سه تا هم ...

مگ فقط چاق وبیریختا خیانت دیدن لاغرا هم خیانت دیدن 

حالا هرجقدرم میخای پز بده قرارنیس بیایم ک اندامت ببینیم

من خودمم ۱۶۴ووزنمم ۶۷ خیلی توپرو ایده آل با ۲تادخترخیلی هم خوبه که ب خودم میرسم بخاطر شوهرم چون اندام مهم ترین چیز برایه مرده همونطور که من دوسدارم اون هیکل ورزشگاری داشته باشه وداره برامن تلاش میکنه 

حالا تو خیانت هم دیده باشی نمیای بگی دیدم ولی ماتحتت داره میسوزه

باسلیقه شوهرش نباشه باسلیقه کی باشه شریک زندگیشه درسته مرده کارش بده مسخره میکنه ولی خوبه که اززنش م ...

عزیز من،این مرد موقع ازدواج چشم داشت اندام زنشو میدید،الان با گرفتن اعتماد به نفس خانمش زندگیش شیرین تر میشه؟مرد یا زنیکه بهاطر سینه بمونه یا بره دقیقا چه جور همسریه🙄درکتون نمی کنم مگه عروسکید که بخواید با نظر بقیه مدل عوض کنید؟بخاطر یه سایز سینه بره جای دیگه؟ینی این زن ارزشش براش فقط در حد سایز سینس؟

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
ممنون از دلگرمیت گلم، امیدوارم دخترکوچولوی نازت به سلامت بیاد تو بغلت😍

مرسی خشگلم❤️❤️❤️❤️انشالله شمام همیشه به شادی زندگی کنی😍

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
ایشون میگن خودت و باد کن مردهای ایرانی دوست دارن بابا یه شوهر دارن همون و نگه دارند به بقیه چیکار ...

نکنه شوهرتو افغانیه ن؟

چون من منظورم مردای ایرانی یعنی شوهر همه ی مانی نی سایتی ها با هزار تا مرد که نیستم 

دیگه حالا تورو نمیدونم شاید شوهرت افغانیه یا پاکستانی

نه عزیزم کسی نگف عمل کن مگه بهت گفته عمل کن ؟من کلا پست هاتو ازاول نحوندم ولی اگرمیخای حجم بگیرن روغ ...

بله همسرم پیشنهاد پرتز رو داد. عزیزم ناراحت نشو داریم صحبت میکنیم با کاربرها، خیلی خوشحال شدم نظراتت رو خوندم😘

میدونی گلم شاید خیانت نکنه ولی تو حسرت رو همیشه تو چشماش میبنی و حس میکنی واین حس ناکافی بودن به آدم ...

چون توی معرض این مشکل نبودم نمیدونم واقعا چی بگم

به نظرم تناسب اندام همیشه بهترین راهه 

چاق و لاغری خوب نیست

برای سلامتی خودمون باید تناسب داشته باشیم

همسرم اینطور دیده و پسندیده

اگر خودتون دوست دارید و ایشونم همینطور خب راه های مختلف رو امتحان کنید 

به نطر من سایز ۸۰ بسته برای خانما

وزنتون چقدره؟

نکنه شوهرتو افغانیه ن؟ چون من منظورم مردای ایرانی یعنی شوهر همه ی مانی نی سایتی ها با هزار تا مرد ک ...

چرا زدی به بیراهه

همه ی مردهای ایرانی رو باهم میخوای؟

معلومه داری میسوزی 

برو یه لیوان آب یخ بخور

همسرم مدیر عامله شرکت   داروسازی هست اتفاقا پروتز و بوتاکس راحت در دسترسشه 

شما به درد کشور همسایه میخوری با این پیشنهاداتت

بله همسرم پیشنهاد پرتز رو داد. عزیزم ناراحت نشو داریم صحبت میکنیم با کاربرها، خیلی خوشحال شدم نظراتت ...

ن اونو که اصلا انجام نده 

ن ناراحت نیستم ولی بخدا همینایی ک میگن نمیخاد ب سلیقه شوهرت باشی واینطور جیزارو یاد میدن زیاد دیدم تو فامیلامون ایقد ک خودشون روگرفتن براشوهراشون وهمش فک میکنن خیلی خوب وخوش اخلاق وخوش اندامن وهیچوق سعی نمیکنن خودشون رو درست کنن حتی اگه مرده ازشون بخواد دیدم ک شوهراشون مخفیانه خیانت کردن ومیکنن یکیش خاله خودم که حقشه

چرا زدی به بیراهه همه ی مردهای ایرانی رو باهم میخوای؟ معلومه داری میسوزی  برو یه لیوان آب یخ ...

احیانا شوهرت وزیر کل کشور نیستن؟شماچی خانم انجلینا جولی نیستی؟حتما داداشاتم یکی مسی یکی رونالدو 

من اب سرد نمیخام ولی اگر توبخای آدرس بده برات  یه نوشابه تگری بیارم دروغاتم دربیارم 

مردهای ایرانی یکیشون شوهرمونه نباید تلاش کنیم فقط فردا اگر خیانت کرد میایم اینجا گریه زاری که آه ووا ...

مگه زندگی غذاعه ک طبق سلیقه درست بشه و تغییر کنه؟!!!قبل ازدواج چشم داره میبینه ک طرف چجوریه،زندگی یعنی کنار هم آرامش داشتن ن تغییر بخاطر طرف مقابل،حالا سوال اینجاس وقتی برای همسرت حاضری بدنت رو دست کاری کنی،اون چیکار میکنه؟!!!؟حتی پشماشم نمیزنه،ما وارد ی رابطه نمیشیم تا تغییر کنیم،همینیم ک هستیم