2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردهای ایرانی یکیشون شوهرمونه نباید تلاش کنیم فقط فردا اگر خیانت کرد میایم اینجا گریه زاری که آه ووا ...

در ضمن مردی که به خاطر سینه خانمش خیانت کنه به درد ازدواج نمیخورده

اشتباه انتخاب کردید حتما آنقدر دیده تنوع طلبی ش خاموش نمیشه

اون مرد به درد لای جرز دیوار میخوره تا رابطه🤢🤢

سبنه باید خوش فرم باشه، حالا سینه درشت آویزونا میان میگن مال منو بردار، مث کسی که میره باشگاه واس فرم باسن یه مشت ک ون گنده چاق پر از چربی میگن ما که پاریم چیشد😕بابا طرف خوش فرم و سفت میخاد 

باسلیقه شوهرش نباشه باسلیقه کی باشه شریک زندگیشه درسته مرده کارش بده مسخره میکنه ولی خوبه که اززنش م ...

عزیزم خب من که از همون اول اندامم رو قایم نکردم، تو این چندسال من همه جوره تلاش کردم که بندم پرتر بشه ولی در حد چشم گیری نبوده. خب چرا به خاطر بی توجهی یکی دیگه من برم زیر تیغ جراحی و بیهوشی هزار تا درد و رنج که هممون آگاهیم.

میدونم عزیزم آخرش خودمم که تلخی رفتار همسرم رو میبینم ولی وقتی تبدیل بشم به اون چیزی که اون میخواد یعنی من نقص رو پذیرفتم ولی من که نقصی ندارم اگه بالاتنه کوچیک نقصه پس شکم بزرگ و قد زیر ۱۸۰ هم نقصه، آیا مردی قبول میکنه به خاطر زنش زیر تیغ جراحی بره؟

صد در صد خیر.

در ضمن مردی که به خاطر سینه خانمش خیانت کنه به درد ازدواج نمیخورده اشتباه انتخاب کردید حتما آنقدر د ...

باشه بابا

توخوبی اینقد گندت بزنه بخور وبخاب شکمت گنده بشه مطمعن باش شوهرت بهت خیانت نمیکنه با یه زن چاق وبیریخت بخابه حتما هم هیچوق سیرنمیشه

ولی حیف تودنیای مجازی هستیم همین تو الان ازخداته اندامت خوب باشه نه چاق ن لاغر  وگرنه داری فیلم بازی میکنی بگی من ازحودم راضی ام زیاد دیدم مث تو

عزیزم خب من که از همون اول اندامم رو قایم نکردم، تو این چندسال من همه جوره تلاش کردم که بندم پرتر بش ...

نه عزیزم کسی نگف عمل کن مگه بهت گفته عمل کن ؟من کلا پست هاتو ازاول نحوندم ولی اگرمیخای حجم بگیرن روغن خراطین بزن خیلی خوبه

باشه بابا توخوبی اینقد گندت بزنه بخور وبخاب شکمت گنده بشه مطمعن باش شوهرت بهت خیانت نمیکنه با یه زن ...

چون شما چاقی و بی ریختی فکر خیانت میکنی نه من

قد ۱۶۵ وزن ۶۵

۱۵ ساله وزنم تعییر نکرده😊😉

سه تا هم بچه دارم

همه رو مثل خودت نبین 

عزیزم خب من که از همون اول اندامم رو قایم نکردم، تو این چندسال من همه جوره تلاش کردم که بندم پرتر بش ...

ایشون میگن خودت و باد کن

مردهای ایرانی دوست دارن

بابا یه شوهر دارن همون و نگه دارند به بقیه چیکار دارن ؟