2777
2789
یه دخترایی رو میبینم ک داغون میشم اصلا😂

من رفتم استخربافامیلامون لباساشونو درمیاوردن اندازه کله من مجرد و کوچیکترازمن 

بعدمن متاهل اندازه جوش سرسیاه 

نوکش از زیرمایو زده بود بیرون انقدرضایع بود انقدر خجالت میکشیدم هی فشارمیدادم نوکش بره تو یکم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈

خیلی پولدارم😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اوناکره ان فعلا ک ما ایرانیم مردای ایرانی سینه باسن دوسدارن مخصوصا تواینستا اگربرن واویلا چ سینه ...

عزیزم مطمئن باش چن سال بعد سلیقه ها عوض میشه

یادت باشه یه روزی لب باریک و ابروی پیوسته و بینی عقابی مد بود

فقط باید خودت خودت و دوس داشته باشی ورزش کنی و اعتماد بنفس داشته باشی همین

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

بزار مشکلش باشه،مشکل اونه نه شما🙄الان اون همه ظاهرش ایده ال توئه؟اگه نه پس به کفشت

نه والا همچین هم خوش قد و بالا نیس. ولی همش ایرار میگیره از بالاتنه، هزهر بار بهش گفتم مشکلی داری برو و این زندگی و تموم کن میگه نه تو همه جوره حوبی فقط مشکلم بالاتنه ی کوچولوته، خب من چیکار کنم دست خودم نبوده که، قبل عقد هم جوری لباس پوشیدم که متوجه بشه.

یا بنظرت رازیانه بخورم خوبه؟ میگن تاثیر داره

فقط حواست باشه من یه سری واس اینکار عرق رازیانه خوردم یه شب زیر شکمم طوری درد گرفت که کارم به بیمارستان کشید 

مرگ و چشم دیدم

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

چرا بعد از ازدواج؟

تحریک میشه هورمون ترشح میشه تو بدن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
عزیزم مطمئن باش چن سال بعد سلیقه ها عوض میشه یادت باشه یه روزی لب باریک و ابروی پیوسته و بینی عقابی ...

میدونم عزیزم ولی کمرباریک همیشه مده قدیمی نمیشهواقعا اگرببینی همسرت یاعشقت بابدنت کیف میکنه اصلا خودتم اعتماد ب نفست میره بالا وعشق میکنی

بینی عقابی ؟؟؟😳😳😳😳

آره قدیما مام بزرگم میگف بین دراز و کشیده مد بوده

فقط حواست باشه من یه سری واس اینکار عرق رازیانه خوردم یه شب زیر شکمم طوری درد گرفت که کارم به بیمارس ...

واای رازیانه 

نگو که خیلی روی من تاثیرمیزاره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خیلی پولدارم😅