2777
2789

میخوان چمدون بخرم نمیدونم اون جنس پارچه ها ک برزنتیه قدیمی تره مدلش بهتره یا اینا ک جدیدتر اومده پلاستیک نشکنه اسم جنسشو نمیدونم 

شما کدومو دارین راضی ترین 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

فایبرگلاس اونا

قطعا برزنتی هم بخاطر مقاومت هم بخاطر حجم

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارچه ای دارم میترسم از اون پلاستیکی ها بخرم حس میکنم میشکنن بعد خط هم ک میوفتن بد میشن خیلی  ...

اها منم نداشته کسی اطرافم ببینم چجوریه چون شیک تره دوسشون داشتم فقط 

فایبرگلاس اونا قطعا برزنتی هم بخاطر مقاومت هم بخاطر حجم

برزنتی ب وسایل فشار میاد اونا فشار نمیاره البته نداشتم اینجور فک میکنم 

برزنتی ب وسایل فشار میاد اونا فشار نمیاره البته نداشتم اینجور فک میکنم 

نه عزیزم اتفاقا بالعکس، زیپ فایبرگلاسارو ببین از وسط و شما زیپو بکشی فقط نصف وسیله اینطر نصف وسیله اونطرف جا میگیره،  ولی برزنتی هم جا برا زیاد شدن حجم داره هم زیپش مثل در میمونه پس فضای بیشتری برای جا دادن وسیله داره

خش برداشتن و شکستنم هست که برزنتی نداره

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
نه عزیزم اتفاقا بالعکس، زیپ فایبرگلاسارو ببین از وسط و شما زیپو بکشی فقط نصف وسیله اینطر نصف وسیله ا ...

مرسی از راهنماییت