2777
2789
عنوان

دهه شصتی ها کجان ؟؟؟🤔

5697 بازدید | 444 پست

انقدر همه کم سنن اینجا دلم برا هم نسل هام تنگ شده 

شصتی ها کجاییددد؟؟؟ 

پ چرا هیجا نیستید؟؟؟؟

حتی تو کوچه و خیابونم نمیبینمتون چه برسه به اینجا😅

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هستیم زیر سایه تون 😅🖐️

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اینجام متولد 65

گفتی منتظری ببینی پسرمو بابا اون شب میون اون همه خنده و خوشحالی جدا شدیم نمی‌دونستم دیگه صداتو نمی‌شنوم نمی‌دونستم میشه حسرتم  تو ندیدی تولد بچه منو همیشه به یادتم دلتنگتم قیمت دیدن دوباره تو جونم هست میدم برای دیدنت 

من اینجام

درحال شیردهی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜