2777
2789

بیاین بگین چه کارایی برای حال خوب خودتون انجام میدین؟ چطوری به سلامت جسم و روح خودتون توجه میکنین؟

شده وقتی کسی نیست به شما اهمیت بده، خودتون خودتونو درک کنین، به خودتون اهمیت بدین و با خودتون مهربون باشین؟

ایده بدید ما هم استفاده کنیم💚💛🧡

مننن مگگگگ دیگگ به مو  و استخون برسه با خودم مهربون میشم

غذا مورد علاقه مو میپزم

اهنگ شاد گوش میدم

فیلم میبینمم

خیلی به حال خوبم در دقایق بعدی فک میکنم و میگم خب چ کنم موردیا بالارو انجام میدم

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مننن مگگگگ دیگگ به مو  و استخون برسه با خودم مهربون میشم غذا مورد علاقه مو میپزم اهنگ شاد گوش ...

همین مورد در موردی ک اصن با خودم خوب نیستم شلختهترین و اصن شاید میل به غذام نداشته باشم و...

با خودم بدجور بقهرم و در فاز بعدی افسردگی

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
همین مورد در موردی ک اصن با خودم خوب نیستم شلختهترین و اصن شاید میل به غذام نداشته باشم و... با خود ...

منم همینطور... در این موارد من حتی یه حمومم که میرم و میام بعدش حالم بهتر میشه... متاسفانه بیشتر وقتا بدون اینکه متوجه باشم درحال سرزنش کردن خودم، مقایسه کردن و تحقیر خودم تو ذهنم هستم‌☹️☹️☹️ 

منم همینطور... در این موارد من حتی یه حمومم که میرم و میام بعدش حالم بهتر میشه... متاسفانه بیشتر وقت ...

دقیقاااا کافیه خودتوو درگیر چیزای مسخره و زودگذر نکنی

متاسفانه منم اینجورم

ولی با با اندک توجه و رسیدگی به خودم حالم خوب میش

ما ادما باید یاد بگیریم با خودمون مهربون باشیم