2777
2789
عنوان

بارداری

125 بازدید | 20 پست

بچه ها باردارم ۱۳ هفتمه همش اظطراب استرس دارم راهی هس که کم بشه این استرسا چون دوتا سقط داشتم هی یادم میفته حالم بد میشه

برای سلامتی تودلیم یه صلوات میفرسی🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

12هفته رو که رد کردی تا حد بسیاااار زیادی خطر سقط رو پشت سر گذاشتی، آرامش خیلی مهمه واست 

توروخدا دعام کنین بعضی وقتا اینجوری میشم

اره

منم پنج روز تاخیر دارم قرصم میخورم همیشه سروقت میشدم اما نشدم این ماه بیبی چک هم گذاشتم امروژ منفی بود بنظزتون اگه باردار نیستم پس مشکلم چیه ؟

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 
منم پنج روز تاخیر دارم قرصم میخورم همیشه سروقت میشدم اما نشدم این ماه بیبی چک هم گذاشتم امروژ منفی ب ...

اگه منفیه باردار نیستی استرس باعث تاخیر در پریود میشه

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
منم پنج روز تاخیر دارم قرصم میخورم همیشه سروقت میشدم اما نشدم این ماه بیبی چک هم گذاشتم امروژ منفی ب ...

نمیدونم حالا چن روز بگذره یه ازمایشم بدین شاید دیر لقاح پیدا کرده

حق داری ، انشالا به سلامتی میگذره اینروزا نی نی رو سالم و خوشگل میگیری بغلت، فعلا سرتو یجوری گرم کنی ...

قربونت خدا از دهنت بشنوه

اگه منفیه باردار نیستی استرس باعث تاخیر در پریود میشه

استرس نداشتم اخه بعدشم قرص میخورذم سروقت پریود میشدم با قرص 

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم