2777
2789

مثلا دروغ بدی از طرف من به خواهراش و مادرش گفته . اونا هم خیلی بی ادب حرفهای زشت زدن

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️

سنش؟

پسری با موهای فر🌚اگر ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی آسمون🤍 خدایا شکرت که ارزمو براورد کردی متشکرم ازت🥺 مرسی که همه چی بهم دادی😊 از هیچ احدی ترس ندارم جز خدا🙂 پس منو با حرفات نترسون ☝️توی قرآن خوندم یعقوب یادم داده دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است😍 🙂 تو نمیدونی! ولی اون موهای مشکیه موج دارتـ خعلی قشنگن واسم🥺💛پیرو۱۴ معصوم. مهربان . مذهبی نیستم . اعتقادی به حجاب ندرم هرکس می‌تونه هر جور دلش میخواد برگرده و سعی کنه ت پوشش بقیه دخالت نکنه🙂 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۹سالشه . خدایش دیگه حوصله هیچ کدومشونو ندارم. الکی الکی آدم رو وارد مسایل ناموسی میکنن. شوهرم هم رفت آمد باهاشون نداره

یعنی هارن خواهر ناتنی که هیچ علاقه ای به ما نداره  نصیحتش کردم رفته گذاشته کف دست پسرش بعد ۵سال حرفهای قدیمه باورتون میشه فقط بهش گفتم ایقدر ازدواج نکن بشین سر جات 

یعنی هارن خواهر ناتنی که هیچ علاقه ای به ما نداره  نصیحتش کردم رفته گذاشته کف دست پسرش بعد ۵سال ...

حرف خودتم قشنگ نبوده

رفتار بقیه بازخورد عمل خودته

https://harfeto.timefriend.net/16919889960464

[QUOTE=309883845]حرف خودتم قشنگ نبوده رفتار بقیه بازخورد عمل خودته[/QUOTE

والاه چی بگم خیلی ها حرفها زدنی نیستن .سرپوشیده میگم بحث ناموسی هر روز با یه نفر صیغه میشه مورد تمسخر هستیم .روح روانم بهم ریختن حالا بعد ۵سال حرف بار میکنن آخه خود دختراش و پسرش گفتن ما از وجودش دیگه خجالت میکشیم. زندگی بیشتر زنهای بیچاره داره خراب میکنه باید رحم کنه خوو