سلام دوستای گلم چند وقت پیش من یه مشکلی برام پیش اومده بود بعد یکی همین دعا رو گذاشت ،ومن انجام دادم ،ودر کمال ناباوری مشکلم حل شد ،الان یه حاجتی دارم که خودم این تاپیک رو زدم تا به لطف خداوند و دعای شما مشکلم دوباره حل بشه ،هر کس دوست داره مشارکت کنه .
دوستان 40نفر فقط اسم بدید!(چون خداوند میدونه حاجت شما چیه، در نهایت اگر خواستید مشکلتون بگید در حد یک واژه باشه.... مثلا سحر-ازدواج... که دوستان اذیت نشند.)
لطفا افرادی که موج منفی میدن و معتقد نیستند ممنون میشم حرفی بیان نکنند.... بی نهایت سپاسگزارم.
به حد نصاب رسیدیم تاپیک قفل میکنم که با آرامش برای خودتون و 40 نفر دیگه دعا کنید... حتما حتما باید برای 40نفر این ذکر بگید و در آخر برای خودتون بگید.
فوق العاده مجرب، فوق العاده جواب میده، و شرط اصلیش 41نفر بودن هست!!!
برای برآورده شدن حاجت بسیار مجرب است که این آیه را 7 مرتبه بخواند و حاجت خود را بخواهد شکی نیست که خداوندمتعال فرشتگان را گواه میدهد که حاجت او را برآورد بسم الله الرحمن الرحیم لاحولَ و لا قوُة اِلاّ بالله العلیُ اَلعظیم
خدا رو شکر خیلی زیبا و قشنگ حاجت گرفتم .(طبق نوشته یکی از دوستان نی نی سایت، براشون دعا کنید هرجا هستند سلامت باشند ...... از کاربران سال 98) خیلی هم کوتاهه شاید حداکثر 30 ثانیه طول بکشه .
هرکس برای خودش و هر 40 نفر دیگر این دعا رو بخونه تا به اذن خداوند حاجت روا بشیم . 40 سری جدا گانه خوندن این دعای زیبا و کوتاه و به لطف خدا حاجت دهنده شاید کمتر از 20 دقیقه طول بکشه . یکی برای خودمون بخوانیم 40 تا دیگه برای 40 نفر دیگر تا انشالله خدا همه رو حاجت روا کنه......
برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید در ابتدا و انتهای ختم....
برای هرکسی خوندید، لایکش کنید!!
یعنی هرشخص باید 40 لایک داشته باشد.
در پناه خدا باشید یا حق.....