2821
2789
عنوان

کیست هموراژیک 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 14905 بازدید | 46 پست
قربونت من باز حس میکنم کیست دارم ضخامت دیواره بستگی داره روز چندم دوره بری سونو کیست فولیکولی هم مث ...

بله عزیزم انشالله که مشکلی نداری ولی هریه ماه برو سونو بده

فولیکول میتونه به کیست تبدیل بشه

من کیستم خطرناک بودواحتمال برگشنشم هست

برای خمین میترسمم...

ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم

بله عزیزم انشالله که مشکلی نداری ولی هریه ماه برو سونو بدهفولیکول میتونه به کیست تبدیل بشهمن کیستم خ ...

برا منم مث شما بود اما دوتا و هم بزرگتر 

عزیزم شما بجز سونو علائم دیگه داری برا کیست ؟

مثلا پریودت سبک شه و دردناک 

یا من سر قبلی نفخ و یبوست شدید داشتم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برا منم مث شما بود اما دوتا و هم بزرگتر عزیزم شما بجز سونو علائم دیگه داری برا کیست ؟مثلا پریودت سبک ...

بله

پریودنامنظم که فعلا سه ماه قرص خوردم انگار کمی بهترشده

حس میکنم زیرشکمم یکم بزرگه اما بقیه میگن نه

نمیدونم

من خودم لاغرم ولی حس میکنم شکمم

بلهپریودنامنظم که فعلا سه ماه قرص خوردم انگار کمی بهترشدهحس میکنم زیرشکمم یکم بزرگه اما بقیه میگن نه ...

خداروشکر 

برا منم زیر شکمم بزرگ شده 

پریودم دفعه قبل ۵ روز تاخیر داشت ،ایندفعه خیلی دردناک و سبک بود 

خداروشکر برا منم زیر شکمم بزرگ شده پریودم دفعه قبل ۵ روز تاخیر داشت ،ایندفعه خیلی دردناک و سبک بود

وای دقیقا خودشه

من با خوردن مفنامیک خوب میشم

شماهم پیگیر باش

دلیلشم مشخص نیست این کیست هاازکجا میان

ولی چیزای مضرنخورین

وای دقیقا خودشهمن با خوردن مفنامیک خوب میشمشماهم پیگیر باشدلیلشم مشخص نیست این کیست هاازکجا میانولی ...

یعنی پریودتون سبک بود ؟

من همش فکر بارداری و... دارم 

مفنامیک اسید که خونریزیو کمتر میکنه 

برا من ارثیه 

عمه هام همه کیست دارن همش 

منم تا پارسال پریودام همه عالی و منظم بود برا درد پهلو رفتم گف کیستای خیلی زیاد و ریز داری 

از اونموقع قرص خوردم بعدشم دوتا کیست هموراژیک اوردم 

یعنی پریودتون سبک بود ؟من همش فکر بارداری و... دارم مفنامیک اسید که خونریزیو کمتر میکنه برا من ارثیه ...

نه والا نمیدونم پجوری بود

دوسه روزاول سنگین بود بقیه روزا قطع میشدیاعادی

درکل الانم ک قرص خوردم دردش خیلی زیادشده

دل دردزیادمیگسرم روزای اول درحد مرگ

ولی حجمش عادی

انشالله رود خوب میشی استرس وایناهم اصلا نداشته باش

زندگی سالم درکل

نه والا نمیدونم پجوری بوددوسه روزاول سنگین بود بقیه روزا قطع میشدیاعادیدرکل الانم ک قرص خوردم دردش خ ...

اره کیست دردای زیاد داره 

منم یه ادم به شدت مزخرف استرسی 

قربونت ان شاءالله شمام زود خوب میشی  

چه قرصی عزیزم مال من 7 سانته

قرص جلوگیری.ولی خب بهت توصیه میکنم یه دکتر برو سرخود نخور شاید مدلش و اینا فرق کنه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

قرص جلوگیری.ولی خب بهت توصیه میکنم یه دکتر برو سرخود نخور شاید مدلش و اینا فرق کنه

به منم قرص جلوگیری داده دروسبلین داده ، اما هنوز پریود نشدم 20 هر ماه میشم ، هموراژیک دارم یکم توش سپتا دیده شده

به منم قرص جلوگیری داده دروسبلین داده ، اما هنوز پریود نشدم 20 هر ماه میشم ، هموراژیک دارم یکم توش س ...

آهان نمیدونم مال من یازده سال پیش بود جزییاتش یادم نیست فقط قرص ال دی معمولی میخواست بده گفتم اصلا نمیتونم بخورم حالت تهوع میگیرم یاسمین داد خارجی بود . گرون

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

آهان نمیدونم مال من یازده سال پیش بود جزییاتش یادم نیست فقط قرص ال دی معمولی میخواست بده گفتم اصلا ن ...

آها یازده سال  پیش من فکر میکردم 11 ماه قبل ، بازم ممنونم مهـربونم 

آها یازده سال پیش من فکر میکردم 11 ماه قبل ، بازم ممنونم مهـربونم

خواهش میکنم،🌹استرس نداشته باش بیشتر مال استرس هست من تو اونموقع دوران پر تنشی. داشتم