2777
2789
عنوان

علایم رفلاکس تو نوزادا چیه؟؟

91 بازدید | 17 پست

بچم۱۳روزشه ..خیلی دیر اروغ میزنه یا کلا نمیزنه بالا میاره ...بعد ازاینور ک شیر میخوره از اونور جیش میکنه روده هاش قشنگ صدا میدن من میفهمم...بعد چون اروغ نمیزنه سکسکه میکنه ..یا رفلاکس میکنه میاره بالا باز قورت میده ..یوقتام حالت جویدن داره انگار یچیز دهنشه داره میجوه ...یوقتا توخاب ناله میکنه ....گلاب ب روتون انگار کف جیش کنه مقعدش انگار زده باشه بیرون یا زخمه

رفلاکس داره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو باید بدم؟

باید ببری دکتر

بله دارو میدن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

همینی که گفتی، حالت جویدن داره انگار چیزی تو دهنشه و میجوه، شیر میخوره بالا میاره، دختر منم رفلاکس داشت خیلی بده و دردناکه، سونو دادیم دکتر گفت رفلاکس معده داره،هر دکتری که فکرشو کنی بردیم انواع داروها رو دادیم، ولی خوب نشد که نشد تا زمانی که غذای کمکیشو شروع کردم خوب شد

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
مرسی

خواهش میکنم

همینی که گفتی، حالت جویدن داره انگار چیزی تو دهنشه و میجوه، شیر میخوره بالا میاره، دختر منم رفلاکس د ...

خودت پرهیز غذایی نداشتی مثلا؟؟؟

خیلی دیر اروغ میزنه دخترم ..میگن تو نمیتونی اروغشو بگیری ولی مادرشوهرم یا مامانم هرکار کردن دیر اروغش میومد یا کلا نمیومد ...از ترسم هنش ب پهلو میخابونم ک بالا اوردن برنگرده

پماد ان ان بزن به مقعدش

بعضی بچه ها زیاد میخورن که بالا میارن..

مادرشوهرم میگه بچه سکسکه کنه داره معده اش گشاد میشه.. نمیدونم چقدر راسته

حتی اگر رفلاکسی هم باشه چاره اش کم کم شیر دادن و تند تند شیر دادن هست..باید اروغ بچه گرفته شه.. چه رفلاکشی باشه چه کولیک داشته باشه.. 

ببری دکتر خودش میفهمه بچه رفلاکس داره یا نه..

بچه رو جوری بخوابون که تو شیب باشه.. نه اینکه زیر سرش بالشت بزرگ بزاری.. رختخوابشو جوری بنداز که شیب رو به پایین باشه نه فقط سرش بالا باشه گردنش آسیب ببینه

چیزای نفاخ و باد دار نخور ،یه مدت جای شیر و لبنیات قرص کلسیم بخور ،لبنیات هم دل درد میاره برای بچه ،ببین دل درد و ناله هاش کم میشه..!

دور ناف بچه رو در جهت عقربه های ساعت روغن بادوم بمال و ماساژ بده.. اگر کولیک باشه اروم میشه اگر رفلاکس باشه فقط گازهای شکمش خالی میشه و بالا اوردن سر جاشه..

خودت پرهیز غذایی نداشتی مثلا؟؟؟ خیلی دیر اروغ میزنه دخترم ..میگن تو نمیتونی اروغشو بگیری ولی مادرشو ...

دخترم الان چهار ساله و سه چهار ماهشه ، خیلی یادم نمیاد که منم پرهیز غذایی داشتم یا نه،فکر کنم داشتم، یادمه که سرشو بالاتر میذاشتم، شیر میدادم تو بغلم خیلی میگرفتم و نمیخوابوندمش، آروغ درست حسابی نمیزد، رو رفلاکسش من و همسرم خیییییلی اذیت شدیم

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
پماد ان ان بزن به مقعدش بعضی بچه ها زیاد میخورن که بالا میارن.. مادرشوهرم میگه بچه سکسکه کنه داره ...

اره مادرشوهر منم میگ معدش باز میشه ...هرجور شیر میخوره خیلی دیر اروغ میزنه یا کلا نمیزنه ....لبنیات اصلا نخوردم تاالان...روغن بادام شیرین یا تلخ فرقی نمیکنه؟

دخترم الان چهار ساله و سه چهار ماهشه ، خیلی یادم نمیاد که منم پرهیز غذایی داشتم یا نه،فکر کنم داشتم، ...

من حتی اروغشم میگیرم یوقت بعدش سکسکه میمنه پو یذره بالا میاره

من حتی اروغشم میگیرم یوقت بعدش سکسکه میمنه پو یذره بالا میاره

رفلاکس دیگه عزیزم، بچه درد و سوزش معده هم داره، ببرش دکتر، تا غذای کمکی شروع نکنی کاملا خوب نمیشه، وای داروها سوزش معدشو کم میکنه

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
رفلاکس دیگه عزیزم، بچه درد و سوزش معده هم داره، ببرش دکتر، تا غذای کمکی شروع نکنی کاملا خوب نمیشه، و ...

من چند نفر دیدم گفتن دکتر امپرازول داده ولی اثری نداشته ...یکی هم بهمگفت قطره اینفاکل بده ...

من چند نفر دیدم گفتن دکتر امپرازول داده ولی اثری نداشته ...یکی هم بهمگفت قطره اینفاکل بده ...

دخپکتر به دختر منم داده بود، کپسول باز میکردم مثلا ده تا دونشو با شیر خودم قاطی میکردم با قاشق چایخوری میذاشتم دهن دخترم، منم میگم چیزی خوبش نمیکنه تا غذای کمکی بدی، ولی حداقل درد و سوزش معدشو کم میکنه ،طفلی الان درد معده داره

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊