2777
2789
عنوان

عمل رحم دوشاخ

643 بازدید | 14 پست

سلام 

خانومای اصفهانی کسی اصفهان عمل رحم دوشاخ رو انجام دادن؟! 

من رفتم پیش دکتر زهرا فتوحی بعد از عکس رنگی و.. گفتن رحم دوشاخ سپوم دار بلنده و فضای کافی برای رشد بچه نیست منتها ایشون مرکز ناباروری شهرک سلامت عمل میکنن ک با ما قرار داد نداره خواستم بدونم دکتر خوب نمیشناسید ک توی مراکز دیگه این عمل رو انجام بدن؟! مثل بیمارستان صدوقی و کلینیک خانواده و... 

عزیزم درمورد سوالت اطلاعی ندارم من سپتوم عمل کردم الان باردارم دکترم می گه ۳۷ هفته باید ختم بارداری بدیم والا امکان پاره شده رحم هست این مورد و از دکترت قبل عمل بپرس بعد به من گفت زایمان طبیعی هم نمی تونی داشته باشی اگه تونستی و پرسیدی بعدا به منم بگو می خوام ببینم حرف دکترم درسته یا نه البته من هیسترو کردم واسه شما لاپاروسکپی یکم عملتون سنگین تره

حتما باید عمل بشه؟

چون من دو تا بچه دارم و یه بار که برای معاینه پیش دکتر زنان  رفته بودم دکتر گفت رحمت دوشاخه وپرسید موقع زایمان مشکلی نداشتی که گفتم من اصلا نمی دونستم رحمم دوشاخه

به نظرم پیش یه متخصص حاذق دیگه هم برو ونظر اونم بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درمورد سوالت اطلاعی ندارم من سپتوم عمل کردم الان باردارم دکترم می گه ۳۷ هفته باید ختم بارداری ...

هیسترو چجوریه عزیزم؟ رحم منم سپتوم داره، و فکر کنم باید هیسترو انجام بدم. یکم در موردش بهم توضیح میدی؟❤

عزیزم درمورد سوالت اطلاعی ندارم من سپتوم عمل کردم الان باردارم دکترم می گه ۳۷ هفته باید ختم بارداری ...

من ازشون پرسیدم گفتن مشکلی پیش نمیاد برا بعدش چون ی محدوده رو قیچی میکنن و دوربین میبرن 

هیسترو چجوریه عزیزم؟ رحم منم سپتوم داره، و فکر کنم باید هیسترو انجام بدم. یکم در موردش بهم توضیح مید ...

بیهوش می کنن از طریق واژن ابزار و دوربین می فرستن با قیچی هیسترو سپتوم و چسبندگی بر می دارن بعد بهوش بیای یکم حالت گیجی داری بخاطر عوارض بیهوشی یکمم درد مثل پریودی واسه من سوند بعد از بیهوشی گذاشتن بهوش اومد خیلی حالت چندش برام داشت انقدر غر غر کردم اومدن در اوردن بهم ابمیوه و کمپوت و اینا دادن شاید دوساعت هم نشد بعداز عمل مرخصم کردن بعدم که کلا یدونع مسکن زدن دردم اروم شد اصلا حتی یه استامینوفن هم لازم نشد بخورم فقط سزفه و نفس تنگی بخاطر بیهوشی گرفتم که یه هفته اذیتم کرد ۲ یا ۳ روزی هم بهتره استراحت کنی دکتر هم یسری دارو های انتی بیوتیک و هورمونی می ده باید دقت کنی سر وقت درست بخوری تا یه هفته خونریزی ولکه بینی داری بعد که پاک بشی چند روز بعد دوباره پریود می شی بعد پاک شدن می تونی رابطه داشته باشی ولی دکتر هم بمن هم شوهر قرص چرک خشک کن داد دوسه تا پریود بعدی خیلی خیلی وحشتناک خونریزیم زیاد بود شما امادگیش و داشته باش قرص اهن و جگر شیره انگور اسفناج اینجور چیزا بخور موقع خواب زیر انداز یکبار مصرف بزار نوار بهداشتی بزرگ هم حتما اماده داشته باش

بیهوش می کنن از طریق واژن ابزار و دوربین می فرستن با قیچی هیسترو سپتوم و چسبندگی بر می دارن بعد بهوش ...

مرسییییییی از توضیح کامل و راهنماییت قشنگِ خوش قلب، خیلی لطف کردی وقت گذاشتی و انقدر کامل برام نوشتی😍🌿

من ازشون پرسیدم گفتن مشکلی پیش نمیاد برا بعدش چون ی محدوده رو قیچی میکنن و دوربین میبرن 

نمی دونم دکترم چرا انقدر منو ترسوند خیلی زود می خواد بچه رو در بیاره من ۳۴ هفته ام دیگه نمی تونم دکترم و عوض کنم

نمی دونم دکترم چرا انقدر منو ترسوند خیلی زود می خواد بچه رو در بیاره من ۳۴ هفته ام دیگه نمی تونم دکت ...

انشالله که ب سلامتی نی نی تو ب دنیا بیاری فقط تا میتونی سعی کن زود ب دنیا نیاریش