2777
2789

اگر خامه قنادی بگیری مارک کولاک و میهن خیلی خوبه. خیلی هم خوب فرم میگیره و اصلا شل نمی‌شه ولی طعمش شبیه طعم اون خامه هایی که کیک و شیرینی قنادی داره نیست. تقریبا طعم بستنی وانیلی میده. 

میتونی هم خامه صبحانه رو با نشاسته ذرت و پودر قند بزنی، این خوش طعم تره ولی کار کردن باهاش راحت نیست و یه مقدار شله و زود فرمشو از دست میده. فقط برای بین برش های کیک مناسبه. 

راه سوم هم اینه از شیرینی فروشی، همون خامه ایه خودشون استفاده میکنن رو بخری. البته همه جا نمیفروشن. من مشهدم چندین شیرینی فروشی رفتم هیچ کدوم خامه ندادن بهم. 

یه مدل دیگه هم خامه هست فرم گرفته و آماده س، لوازم قنادی ها دارن. یعنی تا یخش باز شه آماده ی استفاده س. اونو فقط دیدم، اما نخریدم و نمیدونم طعمش و بافت‌ش چطوره فقط دیدم بسته بندی هاش خیلی کوچیک یود. در حد کاور کردن کیک جواب میده فقط. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خیلی شیرینه اون 

عزیزم کیکی که درست میکنی اسفنجی شیرین نیست

باخامه خوب میشه

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭