2777
2789
رابطتت با دخترت چجوریه ؟خودش چه حسی داره این یساای خوندی چه جور دختری بود 

خیلی بهم وابستس تو این یکسال مجبور بودم فقط روزی چن ساعت که بهش غذا میدادم کنارش باشم بقیه روز بازی می‌کرد خودش گاهی هم بهانه می‌گرفت نمیذاشت بخونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخت بود چون حتی پول کتاب هم نداشتم آره معدلم 17بود کردمش 19

سلام

پس تست از کجا کار میکردین؟

سال قبل هم کنکور شرکت کرده بودین؟

البته اگه دوست داشتین جواب بدین♥️

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 
خیلی بهم وابستس تو این یکسال مجبور بودم فقط روزی چن ساعت که بهش غذا میدادم کنارش باشم بقیه روز بازی ...

خدا برات حفظش کنه من دخترم بچس و امسال که برا کنکور میخوندم زیاد اذیتم نکرد ،

خیلی خوشحالم برات ،قدر خودتو بدون ،قدر دخترتو بیشتر

ایشالله گره زندگیت باز شه و بهترینها نصیبت شه

خیلی سخت بود چون حتی پول کتاب هم نداشتم آره معدلم 17بود کردمش 19

استارترمن نظام قدیم هستم بعد از ترمیم تراز سوابق تحصیلیت چند شد؟ 

من امسال میخوام ترمیم کنم ولی دو دلم بعضیا میگن نظام قدیما تراز خیلی پایین تری از نظام جدیدا میگیرن حتی در صورت ترمیم معدل ، راسته ؟

به عدالت معتقدم نه مساوات ؛ عدالت عمیق و‌ منطقی اما مساوات سطحی و احساسی هست !

سلام  پس تست از کجا کار میکردین؟    سال قبل هم کنکور شرکت کرده بودین؟ البته اگه دو ...

من هم هیچ کتاب تستی نخریدم خانوادم برام خرج نمیکردن مجبور بودم از کانالای تلگرام پی دی اف کتابا رو دانلود کنم

به عدالت معتقدم نه مساوات ؛ عدالت عمیق و‌ منطقی اما مساوات سطحی و احساسی هست !