2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزدیک دوسه ساعت نمیشه هرروز برم وبیام  

مهد ساعتی دانشگاه بزار بچتو 

با خود دانشگاهم صحبت کن شاید بهت سوئیت بدن برا خودت و دخترت چون خوابگاه نمیتونی ببریش

شرایطو به دانشگاه بگو از قبلش رنگ بزن ببین چجوریه الانم دانشگاه ها پاسخگو هستن پیگیر باش و نگران نباش 

هیچ عطری.....به خوش بویی.....کسی که عاشقشیم نیست.....     
دولتی پیرا پزشکی هارو میارم اما نمیتونم از بچم دل بکنم تنهاش بذارم چیکارکنم؟؟ 

عزیزم من سرگذشتتو که تو تاپیکهای قبلی گفته بودی خوندم. نمیدونم چی بگم واقعا. زبونم قاهره. فقط میتونم تو یه کلمه بگم دمت گرم دمت گرم

شوهرت چی شد؟ زندگیتو باهاش ادامه دادی؟ یا طلاق گرفتی؟

منم دخترم ۶ ماهش بود که قبول شدم و شهر دیگه بود که یک ساعت و نیم فاصله داشت هررررروز صبح میرفتم شب برمیگشتم فقط بتونم شیردهیمو کامل کنم...پیش مادربزرگاس میموند ...الان که دختر تو بزرگه و راحت تر میمونه...پیر هم که باشن بازم نگه داری نداره فقط مراقبت میخواد حواسشون بهش باشه....فوقش بذار مهد صبح هارو و عصر ها اونا ببرن پیش خودشون تا ان شاءالله بگذره...پیش خاله عمو اینا نذاریا...سخته ولی ارزششو داره وقتی بعد ۴سال وارد بازار کار شدی و روی پاهای خودت بودی از پدر مادرت تشکر و قدردانی این مدت رو بکن...بهشون توضیح بده واسه اینده تو و بچه ات کمکمت کنن

عزیزم من سرگذشتتو که تو تاپیکهای قبلی گفته بودی خوندم. نمیدونم چی بگم واقعا. زبونم قاهره. فقط میتونم ...

طلاق گرفتم شوهرم از وقتی که بچم یکسالش بود تاالان که 4سالشه یکبارم نیومده سراغش