2777
2789

من ترمیم کردم ولی معدل ترمیم رو نمیدونم چند شده نمیدونستم باید ازکجا ببینم 

با همون معدل قبلی که کمتره انتخاب رشته کردم 

الان نمیدونم چکار کنم بنظرتون با معدل ۱۱ قبول میشم؟

چون رشته هاش متقاضی زیاد نداره مرکز استانمون هم کوچیکه زیاد شهر بزرگی نیس شهرستان که یه شهر تقریبا کوچیکه هم زدم‌بنظرتون قبول میشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترمیم رو معدل کتبی و کل هیچ تاثیری نمیزاره   نمره اون درس می‌ره بالا و نمره و تراز بیشتری ...

ترازم ۵۵۰۰ بود ولی معدل لازم بود براساس سوابق تحصیلی رفتم ینی الکی رفتم برا ترمیم؟

شیمی کاربردی شیمی محض و علوم کامپیوترمثل اینا۱۶ تا انتخاب کردم 

بستگی به دانشگاهی داره ک زدی 

من علوم کامپیوتر با معدل پایین قبول شدم 

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤
ترازم ۵۵۰۰ بود ولی معدل لازم بود براساس سوابق تحصیلی رفتم ینی الکی رفتم برا ترمیم؟

میگم اون تراز سوابقی که دادن بر اساس نمرات با ترمیم عه

الکی نرفتین

کاربر آقا هستم ..
مثل دانشگاه بیرجند یا قاین بنظرت قبول میکنن؟

من خراسان شمالی و زدم اوردم ، بیرجندو نمیدونم دانشگاه خوبیه واقعا شاید متقاضیش بیشتر باشه

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤
میگم اون تراز سوابقی که دادن بر اساس نمرات با ترمیم عه الکی نرفتین

میدونم منظورم اینکه من معدلم رو لازم دارم چون ترمیم کردم باید یه معدلی که بدن برای انتخاب رشته