2777
2789
ابروم ریموو کردم برای اون خداروشکر جواب داده داره خوب میشه فقط نگران لبم هستم 

نه کلی گفتم................اگه زخم نداره هر شب روشن کننده پرودرما بزن.........................یا سی گل

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخرین ریموو ابرو کردم خداروشکر روبه بهبود هسته

جفتشو یجا رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینم خوب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

جفتشو یجا رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینم خوب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اره جفتش یه روز یه جا زدم ابرو تاحالا چهاربار ریموو کردم کلا اشنایی داشتم کلاه میزاشتم اما ازلبم میترسم میگم نکنه افتاب خورده

اره جفتش یه روز یه جا زدم ابرو تاحالا چهاربار ریموو کردم کلا اشنایی داشتم کلاه میزاشتم اما ازلبم میت ...

زینک بزن هر روز

سلام عزیزم منم میخوام ریموو ابرو انجام بدم . با مواد تک جلسه ای رژوی شما با چه موادی ابروتونو ریمو ک ...

سلام من سیرجان انجام دادم تک جلسه ای نبود هنوز یه خط مونده یه دل میگم ریمو نمیکنم چون تا یه ماه جاش زخمه گود میشه صبرکنم تا شش ماه بشه اون موقع مشخص میشه اگر لازم بود پلاسما برم شما اگر ریموو نکردی میتونی باکرم لایه بردار هرشب بزنی یه ماه محو میشه البته روزها اولش پررنگ تر میشه بخاطری پوست نازک ترمیشه به رنگ میرسه

سلام عزیزم منم میخوام ریموو ابرو انجام بدم . با مواد تک جلسه ای رژوی شما با چه موادی ابروتونو ریمو ک ...

چه ریمو رژلب یا تاتو بدبختي هسته تا یه ماه خونه نشین میشی تا 40روز نمیتونی مواد آرایشی بزنی همش باید ترمیم کننده وشامپوبچه بزنی اگرریووکردی گرون ترین ترمیم کننده بزن چون زودخوب بشه جاش نمونه مهمه

چه ریمو رژلب یا تاتو بدبختي هسته تا یه ماه خونه نشین میشی تا 40روز نمیتونی مواد آرایشی بزنی همش باید ...

مرسی عزیزم از راهنماییت . راستش خیلی تردید دارم که برم یا نه . ریمو تک جلسه ای هم میگن خیلی عمیق کار میشه و در نتیجه زخماشم عمیقه فک کنم . نمیدونم واقعا چیکار کنم . از ابروهای مشکی و کلفت واقعا خسته شدم . ۴۰ روزم تو خونه میدونم که نمیتونم بشینم اونم با بچه ی کوچیک  حتما کاری پیش میاد مجبور میشم بیرون برم .

مرسی عزیزم از راهنماییت . راستش خیلی تردید دارم که برم یا نه . ریمو تک جلسه ای هم میگن خیلی عمیق کار ...

واقعا ریموو مکافات هسته داروخانه برو یه لایه بردار ساختتی قوی بگیر الان هوا خوبه تا عید کم کم محو میشه میره گول ریموو تک جلسه نخور پوستت نابود میشه مخصوصا توی چهره هسته اگر شتاب داری لیزر برو من همه جلسات ریمو رفتم یکسال ازخونه درمیشدم خجالت میکشیدم نمیتونی ارایش بکنی همش جاش قرمزه اول لایه بردار امتحان کن بعدش یه ماه اگر راضی نبودی لیزر کن اصلا ریموونکن اشتباه مخصه من الان عکس لبم میزارم بعداز چهارماه هنوز خطی کمرنگ افتاده میخوام جاش پلاسما بزنم

مرسی عزیزم از راهنماییت . راستش خیلی تردید دارم که برم یا نه . ریمو تک جلسه ای هم میگن خیلی عمیق کار ...

میگن با پلاسما تاتو پاک میشه من میخوام اخرین بار پلاسما بزنم ولی بهت پیشنهاد نمیکنم ممکنه از تو رنگت عمیق باشه با پلاسما جاش سوراخ بمانه

واقعا ریموو مکافات هسته داروخانه برو یه لایه بردار ساختتی قوی بگیر الان هوا خوبه تا عید کم کم محو می ...

اره ریمو خیلی دردسر داره . کلا ریسکه . ممکنه جاش بمونه و گود بشه و .... خیلی دارم تحقیق میکنم واقعا نمیدونم کدوم راست میگه کدوم دروغ . اونی که لیزر انجام میده یا اونی که ریمو میکنه . ابروهام خیلی پررنگه رو مخمه اعصابم خورد شده . یه جا لیزر انجام میدن خودشم میگه تو یه جلسه امکان نداره مگه اینکه فقط یه بار تاتو زده باشی و رنگت ناخالصی نداشته باشه احتمالش هست پاک بشه که من چندبار تاتو کردم و پاک نمیشه به این راحتی .