2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه تو شهر غریبم هستم دیگه بدتر

من همه نزدیک ان،ولی خوب یکم ،یکم که چه عرض کنم،خیلی مشکلاتم طولانی شده،کسی دیگه حوصله شنیدن مشکلاتم رو نداره،حق میدم،شرایطی پیش اومد،باز دوباره برگشتم نقطه اول مشکلم،فقط میام اینجا یکم سبک شم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
من همه نزدیک ان،ولی خوب یکم ،یکم که چه عرض کنم،خیلی مشکلاتم طولانی شده،کسی دیگه حوصله شنیدن مشکلاتم ...

متاهلی، کیه که مشکل نداره همه زندگیا پره مشکله

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
متاهلی، کیه که مشکل نداره همه زندگیا پره مشکله

نه ،در شرف طلاق،اینقدر اومدم نی نی سایت خسته شدم،تنهایی زایمان کردم،تو پروسه طلاق هشت ماهگی دخترم،شوهرم زن صیغه کرد،داماد شد،تمام خانوادش هم میدونستن،ملکش رو توقیف کردم،دوسال طول کشید،به وکیل رشوه داد،برگشتم سر خونه اول،دنبال کارم،و .....

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
نه ،در شرف طلاق،اینقدر اومدم نی نی سایت خسته شدم،تنهایی زایمان کردم،تو پروسه طلاق هشت ماهگی دخترم،شو ...

ای وااای عزیزم،، خدا بهت صبر بده،، انشاالله از این به بعد خوشی ببینی، 

ای وااای عزیزم،، خدا بهت صبر بده،، انشاالله از این به بعد خوشی ببینی، 

بعضی اوقات دیگه نمی کشم،اما وقتی پیشرفت اطرافیانم رو میبینم نمیخام تسلیم شرایطم بشم،بالاخره تموم میشه،مرسی عزیزم،شمام خوشی ببینی

بعضی اوقات دیگه نمی کشم،اما وقتی پیشرفت اطرافیانم رو میبینم نمیخام تسلیم شرایطم بشم،بالاخره تموم میش ...

حداقلش اینه بعد یه مدت به ارامش میرسی،، ولی من که باید بمونم وتحمل کنم ودمم نزنم  خیلی بدتره، دوستم طلاق گرفت الان میگه هیچی که نداشته باشم حداقل ارامش دارم ژکی نیس از صب تاشب هی بخواد بیاد رو اعصابم

حداقلش اینه بعد یه مدت به ارامش میرسی،، ولی من که باید بمونم وتحمل کنم ودمم نزنم  خیلی بدتره، د ...

آخه بستگی داره،اگه بچه نداشته باشی خیلی بهتره،یا قبل اینکه بخوای از اون زندگی بیای بیرون مستقل بشی،الان تنها دلیل افسردگی من نیاز مالیه،وگرنه به قول شما اون زندگی چیزی جز بدبختی نداشت برام،چرا دم نزنی،شوهرت بداخلاقه؟

آخه بستگی داره،اگه بچه نداشته باشی خیلی بهتره،یا قبل اینکه بخوای از اون زندگی بیای بیرون مستقل بشی،ا ...

دوستم حامله بود که جدا شد مهرشو بجا بچه بخشید،، بعد رفت اموزش دید الان تو آزمایشگاه کار میکنه ولی خانوادشم کمکش میکنن، والله کلاستیی که اون دخترشو میفرسته زبان موسیقی منکه پدر بالاسرشونه نمیفرستم،،، من اره بداخلاق، کم حرف، دروغگو، و.... شمام میتونی تو دبوار شهرت بزنی کار اونجا زیاد هست

دوستم حامله بود که جدا شد مهرشو بجا بچه بخشید،، بعد رفت اموزش دید الان تو آزمایشگاه کار میکنه ولی خا ...

آموزش چی دید؟

دوستم حامله بود که جدا شد مهرشو بجا بچه بخشید،، بعد رفت اموزش دید الان تو آزمایشگاه کار میکنه ولی خا ...

چه جالب شرایطش مثل منه،چقد خوب که موفق شده

چه جالب شرایطش مثل منه،چقد خوب که موفق شده

دوره خونگیری واین چیزا که مربوط به آزمایشگاه میشه، انشاالله توام موفق بشی عزیزم