الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون ک جواب دادی بله شاید ب همین خاطر باشه اخه نوشته وضعیت جنین بریجه نمیدونم بریج چیه
قربونت،بریچ یعنی پای جنین پایینه و سرش بالاست موقعیت قرارگیریش تو رحم رو گفته،البته هنوز خیلی زوده که موقعیتشو حفظ کنه ممکنه دفعه دیگه یه جور دیگه چرخیده باشه،اینم نگرانی نداره☺️
مگه نوزده هفته نیستی؟ الان همه سونو ها با هر دستگاهی میتونه جنسیت رو بگه نیاز به ضربان نیست
اره نوزده هفتم ولی این سنویی اخری ک رفتم دکتره گفت ضربان ۱۴۶پ۵ دستیارش گفت اقایی دکتر دختره گفت بله بعدم گفت جنسیت دختره گفتم صد درصد گفت اره بعد دباره شک کردم اخه صربان قلبش تویی سنوهایی ک قبلا دادم هیی تغییر کرده اومده پایین تر نمیدونم حالا میخام وسیله بخرم موندم چیکار کنم اخه من همه علاعمم ب پسر میخوره این سنوییم ک رفتم ب شکم انداختم