2777
2789
عنوان

خیانت

159 بازدید | 9 پست

دختر عمم یکساله عقده یهو توگوشی شوهرش عکس یه دختر میبینه گیر میده این کیه اونم میگه دوست دخترمه. خانواده عمم یواشکی تو ماشین پسره دوربین نسب میکن میبینن فقط زنا سوار میکنه چون ماشین کار میکنه. حالا میخواستن طلاق بگیرن پسره میگه زنم دوست دارم خود دختر عم گفته دوسش دارم رفتن مشاوره و... میگن دیگه پسره خوب شده میخوان ازدواج کنن ولی من میترسم دوباره تکرار کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هعی 🚶

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

شما چرا میترسی دختر عمت اینا ترس ندارن پس بزار ازدواج کنه باهاش

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
شما چرا میترسی  دختر عمت اینا ترس ندارن پس بزار ازدواج کنه باهاش

دلم برای دختر عمم میسوزه دختر پاکی هست

این جوری همش تو زندگی ادم باید ترس داشته باشه تکرار نکنه

والا من فکر میکنم زندگی دختر عمه به شما زیاد ربط نداره خان میبخش خانعلی نه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*