2777
2789
عنوان

خدایا کاری کن ک فقط بچمو خوشحال کنم

254 بازدید | 31 پست

بتونم تولدشو بگیرم وقتی بچه های دیگه رو میبینم دلم میترکه  حداقل وقتی یکاری واسه بچه ها انجام میدین اینقد عکسشو اشتراک نذارین شاید یکی نداشته باشه مثل من زجر بکشه اه بکشه😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه هیچکس هیچی نذاره که اونی که نداره آه نکشه این طرز فکر اشتباهیه البته نمیگم گذاشتنشم کارخوبی هست یانه با خوب و بد بودنش کاری ندارم فقط اینکه همیشه اینچیزا هست ونمیشه تغییرش داد بچه ها به چیزای کوچیکم خوشحال میشن خیلی کارامیتونی بکنی

هفتمین کاربریمه🤗
عزیزم کار نمیکنی؟اگه مشکل اقتصادی داری میتونی بری توی مغازه ای جایی شاگردی🥲

چجوری برم با دوتا بچه شیر به شیر اگه میتونستم حتما میرفتم مجبورم خونه باشم از بچه ها مراقبت کنم

آخی 

جیگرم برات کباب شد خواهر قشنگمممم

بچت جنسیتش چیه؟

چند سالشه؟؟

خود بچت ازت میخواد تولد بگیری

خب وقتی مادر به این مهربونی داره تولد میخواد چیکار

ولی راستش نمیخوام حالت رو بدتر کنم 

اما درکت میکنم خودم وقتی ده سالم اینطورا شد میگفتن بزرگ شدی تولد نمیگررفتن برام ولی در صورتی که تولد دختر خاله هام که سی سالشون بود رو چه جورم توی چه ویلایی با چه بزک دوزکی میگرفتن دلم کباب میشد 

نزار بچت ببینه مثل من نشه

چشم ها دریچه ی روحن!...

نمیشه هیچکس هیچی نذاره که اونی که نداره آه نکشه این طرز فکر اشتباهیه البته نمیگم گذاشتنشم کارخوبی هس ...

مردم هزار جور تولد میگیرن میزارن خب شاید یکی نداشته باشه اونجوری تولد بگیره بعد وقتی بچه ببینه از مامانش گله کنه ک منم میخوام چی متاسفانه زندگیا جوری شده ک همه چی تجملاتی اونی ک نداره هم باید حسرت بخوره

چجوری برم با دوتا بچه شیر به شیر اگه میتونستم حتما میرفتم مجبورم خونه باشم از بچه ها مراقبت کنم

توی مهدکودک بعنوان مربی نمیخوانت؟ میتونی بچهاتم ببری باخودت

یا میتونی بچهایی ک توی فامیل هستن و مادر پدراشون شاغله رو پرستاری کنی توی خونه

من عمم این کارو میکرد قبلا پول خوبی هم بهش میدادن