2777
2789
عنوان

کباب لقمه کی اینقد گرون شد🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 4469 بازدید | 93 پست
من شهرستانم چند روز پیش همین مارک دلیجه رو خریدم ۱۴۴و پونصد فک کنم از شما هم همینجوری هست دقت کن یبا ...

ن این نوشته ۴۴۵۰۰ مارک دلیجه ۷۰ درصد

شاید تومن حساب کرده یا شایدم ما بد متوجه شدیم شاید شوهرم فک کرد چهارصد تومن از کارتش کشیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از سوپریا همینجوری قیمت میزنن ی تیر توی تاریکیه طرف چک نکنه رفته تو پاچش

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

منم الان رفتم کباب لقمه سرچ کردم قیمتاش کمتره استاتر . این شاید واقعا گوشت باشه ولی بازم همسرت  از جایی که خرید دوباره بپرسه یا خودت با فیش واریزیتون برید همون مغازه بهش بگید حالا یا شوهر شما اشتباه کرده یا ایشون معلوم میشه

منم الان رفتم کباب لقمه سرچ کردم قیمتاش کمتره استاتر . این شاید واقعا گوشت باشه ولی بازم همسرت   ...

آره شاید اون بنده خدا ۴۴ تومن کشیده باشه شوهرم فک کرده ۴۰۰ تومنه منم پشتشو خوندم فک کردم ب تومنه آخه میگم بابام ۶ ماه پیش گرفته بود ۱۲۰ ۹ تا. منم فک کردم این ۱۵ تا توشه پس شده ۴۰۰

شوهرم از سر کار اومد اس ام اس  گوشیشو نگاه میکنم