2777
2789
عنوان

کباب لقمه کی اینقد گرون شد🥴

4448 بازدید | 93 پست

بچه ها کباب لقمه شده ۴۵۰؟؟؟

دیشب شام نزاشتم ب شوهرم گفتم داری میای کباب لقمه بگیر فک میکردم نهایت شده باشه ۱۵۰ آخه شیش ماه پیش بابام گرفته بود ۱۲۰ تومن !!

شوهرم خرید آورد داشتم سرخش میکردم برگشتم ب شوهرم گفتم خب امروز چقد کاسب شدی؟آخه بعد از کارش میره آژانس

گفت هیچی بخدا همه رو دادم اینو خریدم گفتم مگه چقد خریدی؟ گفت ۴۵۰ بخدا برق گرفت منو پشتشو خوندم دیدم آره راست میگه برگشتم گفتم آقا من کوفت بخورم ک بهتره😆

این پول دوتا مرغ میشد یا ۵۰ تومن روش میزاشتی یک کیلو گوشت میشد کلی هم غذا میشد درس کرد آخه واس ی شب شام؟؟

شوهرم گفت دیگ تو گفتی بخر منم خریدم دیگ حالا نصفشو سرخ نکردم گذاشتم فریزر شوهرم هی میگفت همشو سرخ کن گفتم عمرا حالا نصف دیگشو دلم نمیاد سرخ کنم🤣🤣🤣

هیچ وقت اینجوری نگو به شوهرت

یعنی چی کوفت بخورم بهتره؟؟ پولشو میدادی دوتا مرغ؟

هرازگاهی واسه دلتون ازین خرجا بکنید ولی این جمله هارو نگید .

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳۰ تومنیشم هست حتما مارک خاصی بوده یا چندتا گرفته یا وزنش زیاد بوده

ولی خودت کباب ماهیتابه درست میکردی هم به صرفه تر بود هم مطمئن بودی که توش جز گوشت چیزی نیست

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

چی گرون نشده؟ ما که کلا نه غذا حاضری میخوریم نه بیرون میریم  ، هر چی تو منو هست و خودم یاد گرفتم درست میکنم چه کاریه وقتی گرون و نمیصرفه        وقتایی ام که حوصله پای گاز وایسادن ندارم مرغ و خرد میکنم مزه دار میکنم سیب زمینی ام میریرم توش همه با هم مرینیت بشه بعد میزارم تو فر  هم سالم هم خوشمزه   از غذاهای اینجوری ام ارزونتر در میاد