2777
2789

سه روز دیگه‌چهل هفته ام‌تموم میشه 

هیچ دردو علائمی از زایمان ندارم

هفته پیش ک دکتر معاینه کرد گفت دهانه رحمم بسته است و بچه هم سرش داخل لگن نیومده 

با اینکه ورزش و پیاده روی دارم 

چیکار کنم؟؟؟ 

لطفا اگر تجربه دارین راهنماییم کنین❤️❤️❤️

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی لباس خوشگلاتو میپوشی آرایش و فلان میری تر و تمیز سزارین میکنی میای خونه

😂🙊

از سزارین خیلی میترسم اخه 

دوس داشتم طبیعی باشه🥺

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

من تجربه زایمان طبیعی ندارم اما خوب ۴۰ هفته م کامل شد و بعد سزارین اختیاری انجام دادم .اما خوب زیاد دیدم که درد ندارن و بستریشون میکنن و آمپول فشار تزریق میکنن بهشون و کم کم دردشون شروع میشه.

راستی پیشاپیش قدم نو رسیده مبارک امیدوارم به شادی و سلامتی تو آغوشتون بگیرینش🥰🌹

من تجربه زایمان طبیعی ندارم اما خوب ۴۰ هفته م کامل شد و بعد سزارین اختیاری انجام دادم .اما خوب زیاد ...

ممنونم عزیزم سلامت باشی انشالله

سزارین چطوره؟؟؟ سخت نیست؟؟ 

من اطرافیانم همه طبیعی بودن و ب شدت عقیده دارن ک‌طبیعی خیلی بهتره

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
😂🙊 از سزارین خیلی میترسم اخه  دوس داشتم طبیعی باشه🥺

لطفا هر خاله خان باجی بهت گفت فلان چیز بخور لطفا اصلا نخور چون هفته شما بالاست بچه مدفوع کنه شما متوجه نمیشی تمام موادی که واسه روند زایمان میگن بخورین باعث مدفوع نوزاد میشه و خدانکرده شب میخوابی متوجه نمیشی تا صبح بچه.....

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

لطفا هر خاله خان باجی بهت گفت فلان چیز بخور لطفا اصلا نخور چون هفته شما بالاست بچه مدفوع کنه شما متو ...

اره خودمم از این خیلی میترسم 

برای همین هیچی نخوردم تا‌حالا

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
نه من ۳ روز خوردم روزی دوبار نی نی الان بغلمه سالم شیرشو میخوره😍

گلابو نباتو خاکشیرو باید قاطی کنیم؟؟؟ 

عزیزم خدا حفظش کنه انشالله

و ما توفیقی الا بالله🤍✨