2777
2789

آیت الله بهجت درباره اهمیت و جایگاه  ذکر صلوات می‌فرمودند: «دعایی که خیلی مختصر باشد و کار مفصل را بکند صلوات است».

بچه ها راستش یکی از دوستانم بهم گفت که هیچی خواستگار نداره و دوست داره ازدواج کنه منم دوست داشتم شاغل بشم و برم سرکار جفتمون تصمیم گرفتیم.  ۱۲۴ هزار ختم صلوات برداریم روزی ۱۰۰۰ صلوات ولی چرخه صلوات رو قطع نمی‌کردیم 

اینجوری شد که من توی ارگان قبول شدم و دوستمم ازدواج کرد 

تا حالا چند بار از ختم صلوات حاجت روایی داشتیم جفتمون و واقعا هم تاثیرشو توی زندگیمون دیدیم 

اگر ختمی بلدین اجرتون با ۵ تن  انشااله بگین ممنونم 🥰❤

تنها راه یاد گرفتن ؛ زندگی کردنه ✨ میشه یه صلوات مهمونم کنید 🙃❤️ 

ختم صلوات واقعا مجربه منم نتیجه دیدم ولی چند روزیه یه گره افتاده تو زندگیم لطفا دعا کنید برام شما نی نی سایتیا دلتون پاکه🥺🥺

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
ختم صلوات واقعا مجربه منم نتیجه دیدم ولی چند روزیه یه گره افتاده تو زندگیم لطفا دعا کنید برام شما نی ...

رو چشمم ولی دو چیز تو زندگی معجزه میکنه یکی استغفار یکی ختم صلوات :) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو چشمم ولی دو چیز تو زندگی معجزه میکنه یکی استغفار یکی ختم صلوات :) 

و نماز اول وقت🙃 از وقتی نمازمو هروعده میخونم زندگیم از این رو ب اون رو شد🙃🙃

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
و نماز اول وقت🙃 از وقتی نمازمو هروعده میخونم زندگیم از این رو ب اون رو شد🙃🙃

قطعا همین طوریه شک نکن البته یه چیزایی در مورد نماز شب هم بلدم فوق العاده اس تاپیک میزنم بازم 😍

نیت چی کردین هدیه به کی  صلوات ها رو

۵ تن و حضرت عباس ، میدونستی خود عربا هم اکثرا که اهل تسنن هستن خودشونم حضرت عباس رو خیلی قبول دارن بعدا درمورد حضرت عباس و حرمتش پیش خدا پست میزارم 

@دلبر555     @ملوسکتونم1     @سوییفت     @م_ه_ر_ب_ا_ن_و &nbs ...

خدا خیرت بده گلم مرسی 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
اسی صلوات ها رو باچی میشمردی که دقیق باشه کم یا زیاد نشه

تسبیح البته اگه تسبیح تربت داشتی بهتره چون حاجت روایی رو سریع تر میکنه اینم بگم اگه هم نداشتی با تسبیح معمولی بخون ولی چوبی نباشه