2777
2789

من توی یک شهر غریب زندگی میکنم ، ۴ تا خواهریم . یکی از خواهرام به نسبت بقیه ما وضع زندگیشون بهتره . البته از لحاظ ظاهری ، بقیش رو دقیق نمیدونم ، اما خب دستپختش اصلا خوب و جالب نیست ، یعنی وقتی مهمون میره خونش ، همه چیز رو با هم قاطی میکنه میریزه تو قابلمه، یعنی خیلی حوصله آشپزی نداره ، دیشب اومده بود خونه ما ، منم همه رو دعوت کرده بودم ، از روز قبلش هم یک بند داشتم کار می‌کردم.  همه غذاها خورده شد حتی یک ذره هم نموند ، همه هم خیلی تشکر کردن ، یکی برگشت گفت واقعا دستپختت حرف نداره . یهو همون خواهرم با صدای بلند گفت دستپختتم خوب باشه ولی زندگیت چرب و چیلی باشه و بو بده چه فایده ای داره . من هیچی نگفتم . ولی تا آخر مهمونی هم حالم بد بود . الان با مامانم تلفنی حرف زدم میگم دیشب چرا اونجوری گفت . مامانم به جای حمایت از من برگشته میگه ، غلط کردیم اومدیم اونجا دیگه نمیایم.  اصلا نمیدونم چرا مامانم اینجوری کرد🫠

حتما تو هم به همین مظلومی نگفتی که مامانت گفته غلط کردیم اومدیم بنظرم بعد مهمانی پیگیر مسایلش نباش تموم شد رفت تو‌میتونی به خواهرت بگی با آرامش از اون حرف یکم دلگیر شدم به مامان ‌بقیه نگو حرف پیش میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما تو هم به همین مظلومی نگفتی که مامانت گفته غلط کردیم اومدیم بنظرم بعد مهمانی پیگیر مسایلش نباش ت ...

نیازی به قسم خوردن نیست ، ولی من در کمال آرامش به مامانم گفتم . ضمن اینکه خواهرم بعد از این حرفش حتی یک قاشق از غذای من رو نخورد ، گفت شبا شام نمیخورم ، سیرم

نمیخواستم این کلمه رو بیان کنم . چون واقعا اون همه چیز داره . اما این منم که دارم به سختی زندگیم رو ...

عیب نداره خواهرته شاید مالی همه چی داره روحی قطعا نقاط تاریک داره که آرامشش کمه به دل نگیر بانو 

میدونستی با خنده تو هم بگی یکی دست‌پختش خوبه یکی خانه داریش هر کس نقاط قوت خودشو داره و تماااااام&nb ...

انقدر شوکه شدم از حرفش که بعد غذا سریع رفتم نگاه کردم ببینم کجاها چربه🤣🤣

عیب نداره خواهرته شاید مالی همه چی داره روحی قطعا نقاط تاریک داره که آرامشش کمه به دل نگیر بانو  ...

خودمم همین رو میگم . همسرم میگه خواهرت اینا پولدارن ولی مدام چشمش به کار و زندگی توئه . میگم آخه من یک چهارم اون هم درآمد ندارم😔

انقدر شوکه شدم از حرفش که بعد غذا سریع رفتم نگاه کردم ببینم کجاها چربه🤣🤣

قبول دارم آدم توقع نداره اما بگذر مهم اینه مهمانیت خوب برگزار شده سفره ات همیشه پر برکت دلتون شاد