2777
2789

من بیشتر وقتم رو تو آشپزخونه میگذرونم... خیلی درگیر غذا پختن و آشپزی هستم به نظرتون کدوم غذاساز میتونه بهم کمک کنه منظورم مارک نیست چندکاره بودنشه... بعضیا آپشن الکی دارن و کاربردی نداره

قدرت موتورش مهمه بعضی وقتا صدتا کار میکنه دستگاه ولی ضعیفه به درد نمیخوره

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

برای من۱۰کاره هست اما بدرد نمیخوره

یه کار رو نمیتونه خوب انجام بده

آب پرتقال گیر

آب میوه گیره

مخلوط کن

آسیاب

همزن

خرد کن

ورقه کن

خلال کن

پوره کن

رنده کن

اینها رو داره مارک سانی هست

ولی واااااقعا بی کیفیت هست

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز دلم 

به نظرم یه دستگاهی بخر که جای کمی بگیره و راحت بتونی ازش استفاده کنی و دم دستیت باشه تا این مدلا که بخوای تا راه اندازیش کنی حوصلت میره، پیشنهاد میکنم غذاساز گلاوا بخری، هم سه کارس هم جمع و جور و راحت می تونی ازش استفاده کنی باز با خودته تصمیم گیری.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.
شما دارین ازش؟؟ 

من ندارم ولی شرکت داره ازش استفاده میکنم، تو این تابستون که راحت انواع نوشیدنیا مخصوصا موهیتو رو راحت درست میکنم.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.

سلام به نظر من به جای محصول ایرانی خارجیش رو بخریم بهتره
من خودم همین مدل رو ویکتور گرفتم از مدرن کالا خیلی هم راضی هستم 

شما سرچ کنید توی گوگل خردکن سه کاره ویکتور مدرن کالا برای شما میاره  

https://modernkala.shop/