2777
2789

من ۱ مرداد اخرین پریودیم بود ضمن اینک پریودیم بین ۳۰الی ۳۵روزه هست بعد ۴ الی۵روز بعدموعدم بتا دادم شد۳۰۸۵ بعد۳روز بعد دوباره دادم شد۱۷هزار.دیروز ۷هفته بودم رفتم سونو گفت ساک هست اما جنین نمیبینم یه هفته دیگ دوباره سونوبده .کسی اینجوری بوده دارم دیوونه میشم.۶ماه پیش یه سقط داشتم ک قلبش تشکیل نشد

بارداری عزبزم استرس نداشته باش به حرف این دکتراهم نباش فقط بلدن ادمو استرسی کنن  شما زود رفتی گلم بزار یه هفته دیگه برو 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام نگرانت کتم برا منم ایتجور بود که دکتر گف مولاره سقط کردیم منم بتام افتضاح میرفت بالا ولی جنی ...

عزیزم مولار برا کسی هست که فقط لایه اندومترش بالا بره

ایشون ساک تشکیل شده

بخند: بذار همه بفهمن قوی تر از دیروزی.
بارداری عزبزم استرس نداشته باش به حرف این دکتراهم نباش فقط بلدن ادمو استرسی کنن  شما زود رفتی گ ...

از دیروز حالم خیلی بد چقد خوشحال بودیم باهمسرم انگار اب یخ ریختن روم برام دعا کن