2821
2789
عنوان

راز جهان هستی

697 بازدید | 6 پست

سلام دوستان، 

من طبق تجربیات زندگی خودم و اطرافیانم و سرگذشت های واقعی ک خوندم ب این نتیجه رسیدم ک راز این جهان هستی بر چند اساس هست: 

صبر با ایمان، شکرگزاری و رضایت 

و اینکه من یک انسان خدا باور هستم، از نظر من خداوند یک انرژی برتر و همیشگی هست ک سرشار از عشق و محبت هست. 

من ب دنیای بعد از مرگ اعتقادی ندارم چون هیچ کسی از اون دنیا نیومده ولی ب تناسخ اعتقاد دارم ، از نظر من  تناسخ میتونه برگشتن ب این دنیا باشه ک درس‌های ک نگرفتیم بگیریم و بعد از گرفتن همه درس‌ها ک برای انسان‌های مختلف متفاوت هست میریم ب بعد بعدی. و یا اینکه اصلا دنیای بعد از مرگ نیست و همه چی تموم میشه. 

از نظر من عشق بالاتری انرژی رو داره و شکرگزاری قوی ترین فرکانس مثبت رو داره. 

من گناه رو فقط و فقط آزار و اذیت ب مخلوقات این جهان میدونم و معتقدم ما هر آنچه ک هستیم و ب خودمون جذب میکنم. 

خوشحال میشم ک بدونم از نظر شما راز جهان هستی چیست؟! 

مرسی و روز خوبی داشته باشید :)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوب اون دنیا چی کار میکنن؟ بیشتر توضیح میدید ؟! یعنی طبق چیزاهای ک کتابهای ادیان گفتن؟! بهشت و جهنم؟ ...

فقط اینو می‌دونم خدا عادله پس این دنیا همینطوری  تموم نمیشه .چون قطعا فقط در این دنیا نمیشه عدالت برقرار بشه پس حتما دنیایی بعد از مرگ وجود داره که خدا اونجا عدالت را برقرار کنه 

فقط اینو می‌دونم خدا عادله پس این دنیا همینطوری  تموم نمیشه .چون قطعا فقط در این دنیا نمیشه عدا ...

۱۰۰٪ منم ب قانون علت و معلول ک همون کارما میشه اعتقاد دارم. ولی خوب خیلی ها هم نتیجه تمام اعمالشون اینجا نمیبین ک یا می‌رن اون دنیا و یا ب بُعدهای پایین تر و  یا تناسخ و یا نوادگانشون کارما اونها رو پس میدن. البته همه اینها فقط و فقط یک فرضیه هست و هیچ‌کسی از اون دنیا نیومده پس این فرضیه هم دنیایی بعد از مرگ نباشه هم هست.