2777
2789
عنوان

دوستان جادو و طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 3467 بازدید | 53 پست
حتمن یکی باهتون دشمنی کرده.دعوا چیزی نداشتیدتو ساختمون. یا یکی ک ب همسرتون چشم داشته باشه؟ سرکه بر ...

شکم میره همسایه روبه رویی،مدام بمن میگه براتون فلان چیزو بیارم بخورین،باشوهرش مشکل داره،مدامم  از شوهر من تعریف میکنه‌

اهل دعا و اینام هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بس رنگ بوده به احتمال زیاد طلسم نیست 

چون طلسم روی آب و گلاب و سرکه نمی تونند بخونند 

معمولا برای دفع طلسم یا دعای خوب هست 

احتمالا یا چی خاصی نبوده یا اگر بوده یک نفر قبلا براتون طلسم زده حالا بر اثر کارما به غلط کردن افتاده اومده باطلش کرده یا دعای خوبی براتون زدند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

شکم میره همسایه روبه رویی،مدام بمن میگه براتون فلان چیزو بیارم بخورین،باشوهرش مشکل داره،مدامم   ...

وای خدا.

اصلن نخور از جیزهایی ک میاره.شاید دعایی چیزی  میریزه داخلش.

رابطتتو باهاش کم کن.خطریه...

چهار گوشه خونت گلاب و سرکه بریز و هروز اسفند دود کن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

اسی منم چندوقت پیش راه پله رو طی کشیدم ی لکه هم نداشت بعد چندروز پشت سرهم دیدم رو پله ها پاگردمون خیسه با خودم فک کردم گفتم منک طی نکشیدم کسی دیگه هم که نمیاد توساختمون و رو یه پله دیگه دیدم حدسم درسته انگار رو پله ها چربی ریخته و یه چیزی هم خورد شده 

به کسی گفتم گفت دعات کردن براتم بد میشه من گفتم الکی میگه ولی تاثیرش رو زندگیم دیدم هی بگومگو دارم 

شکم میره همسایه روبه رویی،مدام بمن میگه براتون فلان چیزو بیارم بخورین،باشوهرش مشکل داره،مدامم   ...

دقیقا منم شک دارم به طبقه پایینمون اونم وقتی میومد پیشم همش میگفت شوهرم بهم محبت نمیکنه و هی از شوهرمن تعریف میکردولی من تعریف شوهرم نمیکردم عمدا همش از بدیاش میگفنم

همش میومد خونمون میوه و تخمه میاورد میگفتم نیار میگفت نه دوست دارم الان که فکر میکنم خودش هیج نمیخورد

اسی منم چندوقت پیش راه پله رو طی کشیدم ی لکه هم نداشت بعد چندروز پشت سرهم دیدم رو پله ها پاگردمون خی ...

تاثیرش رو تو زندگیت دیدی شاید بهش هی فکر کردی جذبش کردی،همسایع ندارین آشغالارو بدون سطل برده باشع؟

تاثیرش رو تو زندگیت دیدی شاید بهش هی فکر کردی جذبش کردی،همسایع ندارین آشغالارو بدون سطل برده باشع؟

نه فقط یه همسایه دارم که باهاش جدیدا هم کلام شده بودم اونم طبقه پایینمون میشینه

چرا آشغالا رو بدون سطل میبره چون یبار طی کشیدم گفت اشغالا رو دیدی گفتم الان میگی چ زن شلخته ایه

اخه بار اول اومد خونم اینقدر تعریف خونه زندگیم کرد میگفت خوشبحالت ماشین لباسشویی داری من ندارم و... بخدا پشت سرش ساعتم خودبخود از رو دیوار افتاد و شکست

نه فقط یه همسایه دارم که باهاش جدیدا هم کلام شده بودم اونم طبقه پایینمون میشینه چرا آشغالا رو بدون ...

انرژی منفی داره شاید باهاش قطع رابطه کن،منم همسایه روبه روییم خیلی مزاحمم بود بهش رو ندادم چندباریم گفتم تنهایی راحت ترم دیگه نمیاد.