2777
2789
عنوان

خانما توروخدا بیایین بچم

264 بازدید | 28 پست

یهو ازخواب بیدار شد گلوش صدا میده یعنی سرفه های خشک و نفساش صدا میده کلا چیکار کنم بچم درد نکشه توروخدادکمکم کنید تاحالا اینحور نشده فک نمیکنم سرماخورده باشه ولی من بهش شربت سرماخوردکی دادم چی بهش بدم کلوش خوب بشه😭😭😭😭

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍

توروخدااگ دارویی چیزی میشناسین بگین 

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش اورژانس .خروسک شده سریع ببرش دارو و بخور سرد بدن تا نفسش تنگ تر نشده

اخه الان باباش شیفته کسی نیست ببرمش نمیشه تاموقع یکاری بکنم تاهمسرم بیاد

اخه الان باباش شیفته کسی نیست ببرمش نمیشه تاموقع یکاری بکنم تاهمسرم بیاد

دستگاه بخور داری براش بذار ترجیحا سرد.اگر نداری حمام رو بخار کن ببرش اونجا نفس بکشه اگر بهتر نشد سریع یه آژانس بگیر ببرش بیمارستان.من چندساله پسرم سالی یکی دوبار اینطور میشه درمانش هم فقط امپول دگزا یا کورتونه.و داروی ادرنالین که میریزن تو بخور سرد.چند سالشه؟

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
دستگاه بخور داری براش بذار ترجیحا سرد.اگر نداری حمام رو بخار کن ببرش اونجا نفس بکشه اگر بهتر نشد سری ...

دوسالشه

دستگاه بخور داری براش بذار ترجیحا سرد.اگر نداری حمام رو بخار کن ببرش اونجا نفس بکشه اگر بهتر نشد سری ...

قرصشو دارم دفغه قبل اینطور شد دکتر داد افاقه میکنه بااب حل کنم بهش بدم 

پس بهتره ببرین دکتر اگر خیلی نفسش سخت شده.زیر چهار سال مراقبت بیشتری میخواد

دقعه پیش بردم گفت امپول زودشه قرص داد

دگزا؟اره اگر خیلی تنفسش بسته و خشدار نیست بده بهش

نه مث دفعه قبل نیس اما چون تزخوتب بیدارم کرد ترسیدم