2777
2789
عنوان

خانما توروخدا بیایین بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقدر ترسیدی؟! 

مادر باید قوی باشه

مگه چی شده؟! احتمالا ویروس گرفته منم پسرمو امروز بردم دکتر. نترس نگران نباش مایعات گرم بهش بده. مراقبش باش تا صبح ببریش دکتر و درمانش کنی.

دست و پات رو گم نکن اتفاقی نیفتاده که. من فکر کردم بلایی سر بچه اومده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چرا انقدر ترسیدی؟!  مادر باید قوی باشه مگه چی شده؟! احتمالا ویروس گرفته منم پسرمو امروز ب ...

این ویرووس جدیده فک کنم اخه پسرعمش مریض بود باهاش بازی کرد شبی اینطور شد

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
چه شرایط سختی.ساعت چندمیادهمسرتون

نه ده اینا

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
امروز همین کارو کن یک روزه خوب میشه...لپه بپز بعد آبی که لپه رو داخلش پختی قاشق قاشق تا شب و کم کم ب ...

بچه شماهم همینطور نفسش صدا دار بود؟؟ 

این ویرووس جدیده فک کنم اخه پسرعمش مریض بود باهاش بازی کرد شبی اینطور شد

خب پس همونه. کاش این عمه ها فهم داشتن که بچه مریضشون رو خونه نگه دارن😑🤦

من امروز جایی دعوت بودم چون پسرم مریض بود نرفتم که بچه ها نگیرن حالا خواهرشوهرم پامیشه میاد بعدم میگه حساسیته. پشت سرشم بچه های من میفتن. بی شعور

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اگه منظورت خروسکه بله سرفه میکرد نفسش بند میومد

اها یعنی آب لپه دادی ؟ 

نترسوندیشون خانوما

من که میگم از حساسیته

شمام سختش نکن

احتمالا گرد و خاکی چیزی بهش رسیده اذیت شده

همون پونه اویشن توش عسلم بریزی خوبه بده

ابلیمو عسل بده

سرمای عادیه دیگه

فکر خوب کن

مهم اینه ان شالله تب نکنه

بدون تب کار راحتتره

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
نترسوندیشون خانوما من که میگم از حساسیته شمام سختش نکن احتمالا گرد و خاکی چیزی بهش رسیده اذیت شده ...

ممنون عزیزم بردمش دکتر 

امپول و دارو داد خداروشکر بهتره قلبم داشت میومد تو دهنم بخدا خیلی ترسیدم دکترگفت ممکنه چندبار دیگم اینطوربشه