2777
2789
عنوان

شوهرم رفته مسافرت من تنها موندم😕

1184 بازدید | 111 پست

مسافرت کاری هست با دوستاش رفته از اونجا هم میرن خوشگذرونی بعد الان تنها تو خونه موندم الانم قرار شد چند روز دیگه میخواد بمونه خب بهش گفتم اگه قرارت اینجوریه چرا منو نبردی خونه بابام که تنها نباشم

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

خودت برو

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه قرار گذاشته بودیم تو برج 7 بریم مشهد الان که خودش رفته دیگه محاله یع مدت دیگه باز بخواد بره الان اینقد از دستش حرصیم دوست دارم زنگش بزنم هرچی از دهنم بیاد بهش بگو بیشعور خودخواه😐😐

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

قیافه  و ری اکشن جن هایه تو خونه وقتی غر میزنه من تنها موندم .

جن ها:😐😐😐😐😐تروخدا مارو دور ننداز

...What the fu                                                      
گلم تاپیک اخرمو توروخدا گزارش بزن برات صلوات میفرستم:)

گزارش الکی خودمون رو هم میترکونه

پس فردا بده نی نی یار حذف کنه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔