2777
2789

پسرم فرداباید انجام بده بچم با سختی فراوان تحمل کرو منتهی مدفوعش انگار یه خرده های بسیار ریززتوش هست ممکنه کارش فردا انجام نشه ....

لطفاااا بگید

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....

نه عزیزم خییییلی بعیده دکتر به خاطر اون انجام نده

من رفتم کامل پاک بود

اما پدربزرگم میگفت دکتره گفته روده هات کامل تخلیه نشده.و  کولونوسکوپیش انجام شد

چند سالشه طفلی چطور تونسته تحمل کنه برا غذا و..؟

نه عزیزم خییییلی بعیده دکتر به خاطر اون انجام نده من رفتم کامل پاک بود اما پدربزرگم میگفت دکتره گف ...

۱۲ سالشه 

برای همین سن کمش دارم میسوزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم خییییلی بعیده دکتر به خاطر اون انجام نده من رفتم کامل پاک بود اما پدربزرگم میگفت دکتره گف ...

یعنی روده پدربزرگتون خیلی پاک نبود ولی براش انجام دادد

اون پودر که تو آب بریزی رو مرتب بهش دادی؟ اون قشنگ روده ها رو تمیز میکنه

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
حالا تا فردا اوکی میشه دیگه از اون اب و یه چیزی مثل نمک ها خورذ؟ وای خیلی کوفته اونا

اره از اوتا خوردد

توکل به خداااا دعا کن درست بشه 

بچم خیلی سخای کشید

اره خورد 

پس خیالت راحت باشه عزیزم 

ان شاا... بسلامتی انجام بشه و دلتون شاد بشه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش