2777
2789
عنوان

حسابداری یا روانشناسی کدوووم لطفا بیایید🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 4175 بازدید | 42 پست
من که نمیگم بقیه میگن من خودم انتخابم حسابداری بود الان باز بهم گفتن باید بری روانشناسی  حسابدا ...

تقریبا همه جا ب حسابدار نیاز دارن ک ربطی ب زن و مرد ندارع 

اگه اقتصادو میگفتی ک اکثرا مردن، میگفتم آره ولی واقعا حسابداری اینطوری نیست.. 

رشتت چی بوده؟ روانشناسی تخصص تجربیها و براشون اوکی تره 

ولی برای بقیه رشتها شناوره.. البته نه اینکه نشه ولی منظورم اینکه اینم درنظر بگیر... 

ولی در رابطه با بازار کارشون من دقیقا برعکسشو زیاد شنیدم ک بازارکار حسابداری همچنان خوبه ولی روانشناسی نه 

البته روانشناسی بالینی خوبه 

تقریبا همه جا ب حسابدار نیاز دارن ک ربطی ب زن و مرد ندارع  اگه اقتصادو میگفتی ک اکثرا مردن، می ...

انسانی

با اینکه باید زیاد درس بخونی که کاری چیزی بتونی انجام بدی روانشناسی مشکل دارم ولی انگارباید برم روانشناسی چون گفتن باید بری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانی با اینکه باید زیاد درس بخونی که کاری چیزی بتونی انجام بدی روانشناسی مشکل دارم ولی انگارباید ...

روانشناسی برای انسانی شناوره دیگ:/ برات سخت میشه چون چیزایی ک تجربیا قبلا تو دبیرستان خوندن و براشون اشناس برای انسانی کاملا جدیده... ولی درکل نشدنی نیست 

باید بری؟ چرا خب خودت علاقمندی ب این رشته؟ تواناییهای که مربوط به یه روانشناس هست رو داری؟

روانشناسی برای انسانی شناوره دیگ:/ برات سخت میشه چون چیزایی ک تجربیا قبلا تو دبیرستان خوندن و براشون ...

به هیچ کدوم حس خاصی ندارم ولی حسابداری انتخاب کردم پیشم بهتر بود

اولش که گفتن هرچی خودت دوس داری گفتم حسابداری گفتن اره برو خوبه و اینا یه یه هفته گذشت بابام اومد گفت بقیه گفتن حسابداری خوب نیس هرکی میشنوه میگه بده بره روانشناسی یا مشاوره(چون  چن سال بعد من ازمون استخدامی اموزش پرورش بدم برم معلم شم که نمیخام بشم دست از سرمم برنمیدارن)اولش مقاومت کردم دیدم داره دعوا میشه گفتم باشه میرم روانشناسی

بهم میگن این همه سال میخاد خرج کنی آخرش هیچی به هیچی منظورشون حسابداری که خوب نیس

مجبورم برم روانشناسی چون اگه برم حسابداری تا یه مکل کوچیک بیاد میگن که باید میرفتی روانشناسی و اینا

خودمم میترسم اگه برم حسابداری برام سخت باشه ریاضی ایناش چون میگن سخته بعد هی سرزنش کنن

به هیچ کدوم حس خاصی ندارم ولی حسابداری انتخاب کردم پیشم بهتر بود اولش که گفتن هرچی خودت دوس د ...

ببین هر آدمی با توجه به تیپ شخصیتیش و پتانسیلش مناسب یه کاریه اینکه بقیه چی میگن نمیگم مهم نیست میتونی کمک بگیری اما قرار نیست بقیه صفر تا صد زندگی تورو مشخص کنن اصلا اشتباه انتخاب کنی چی میشه مگه؟ 

همه ما آزمون و خطا داریم تو زندگیمون🤷🏻‍♀️

مشاوره نسبت به روانشناسی ملوتره و مسلما راحت تره..‌. 

اما بازم میگم حسابداری رشته خوبیه و با اینکه خیلیا رفتن سمتش اما بازم اشباع نشده و بازارکارش اوکیه... 

و اتفاقا برعکس، حسابداری ریاضی سختی ندارع اصلا 

اگه رفتی سمتش متوجه میشی اون قسمتایی ک ریاضیه، سخت و آنچنان پیچیده نیست...  

اما باز خودت می‌دونی دیگه.. علاقه واقعا فاکتور مهمیه تو هر رشته و شغلی یسری چالش وجود داره کسی ک علاقمنده با انگیزه و صبر و حوصله تحمل می‌کنه و سختیشم براش لذت بخش اما در غیر اینصورت با هرسختی فرسوده میشی مخصوصا روانشناسی حسابداری تاثیری تو روح و روانت ندارع اما روانشناسی چرا ... خونواده و بقیه قرار نیست بجات درس بخون و کار کنن تو قرارع تو این مسیر قرار بگیری پس باید قلبا انتخابش کنی و دوستش داشته باشی نه ک صرفا تحملش کنی...شاید منم یجاهایی اشتباه گفته باشم کاش بتونی با یه مشاور ک تخصصش شکافتن رشتها و گفتن معایب مزایاشونه صحبت کنی...   درهرصورت امیدوارم موفق باشی❤️

ببین هر آدمی با توجه به تیپ شخصیتیش و پتانسیلش مناسب یه کاریه اینکه بقیه چی میگن نمیگم مهم نیست میتو ...

درست میگید  اگه تونستم راضیشون کنم که میرم حسابداری اگه نشد که دیگ هیچ میرم روانشناسی 

اگه کسیو پیدا کردم حتما مشورت میگیرم

خیلی خیلی ممنون لطف کردید❤️🌹

مرسی همچنین❤️

پس اصرار خونوادست،ای وای،امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری عزیزم

امروز گفتن تصمیم با خودت علاقه نداری برو حسابداری ولی باز دودل شدم نمیتونم تصمیم بگیرم🤦🏻‍♀️

ممنون انشالله ❤️😘

امروز گفتن تصمیم با خودت علاقه نداری برو حسابداری ولی باز دودل شدم نمیتونم تصمیم بگیرم🤦🏻‍♀️ممنون ا ...

سلام عزیزم چی شد چه رشته ایو انتخاب کردی آخرش رفتی حسابداری ؟الان راضی هستی آخه منم امسال با رتبه خیلی خوب حسابداریو انتخاب کردم به خاطر بازار کارش و اینکه کلا به هیچ رشته ای علاقه نداشتم حتی فرهنگیان نرفتم به خاطر اینکه از شلوغی بچه ها متنفرم از اولم اشتباه کردم انسانی خوندم

سلام عزیزم چی شد چه رشته ایو انتخاب کردی آخرش رفتی حسابداری ؟الان راضی هستی آخه منم امسال با رتبه خی ...

منم اول میخواستم برم حسابداری گفتن خشکه وبه روحیت نمیخوره پشیمون شدم رفتم روانشناسی ولی الان میگم کاش برم حسابداری روانشناسی خیلی دیربازدهه

معجزه خود تویی ...🩵🌱