2777
2789
عنوان

بچه ها خواستگارم که خودش ازم خدافظی کرد برگشته ...

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 28 پست
اصلااااا  احساسی تصمیم نگیر چرا رفت؟ یعنی بی خبر رفت؟ همون موقع نگفت چرا و برای چی میره؟ ازش ...

اصلا هیچی از نظر مالی ازش درخواست نکرده بودم ولی میدونستم ما ازشون بهتریم 

اون فقط بهم گفت احساس میکنم مناسب هم نباشیم منم واسش آرزو خوشبختی کردم و رفتم تا اینکه خودش بهم پیام داد و خاست باهام حرف بزنه منم خیلی کنجکاو بودم ببینم میخاد چی بگه که بهم توضیح داد به خاطر مسائل مالی بوده و الان شرایطشو جمع و جور کرده 

بی خبر نرفت خدافظی کرد باهام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا هیچی از نظر مالی ازش درخواست نکرده بودم ولی میدونستم ما ازشون بهتریم  اون فقط بهم گفت احس ...

شایدم ترسیده نتونه از نظر مالی از پسش بربیاد 

رفته خودشو جم و جور کرده برگشته

اصلا هیچی از نظر مالی ازش درخواست نکرده بودم ولی میدونستم ما ازشون بهتریم  اون فقط بهم گفت احس ...

میتونست بهتون بگه از لحاظ مالی حس میکنم ب هم نمیخوریم و چیزی تو دست و بالم نیست ک فرصت بهم بدید.

من باور نمیکنم

از نظر من رفته دور هاشو زده بهتر پیدا نکرده برگشته

شایدم ترسیده نتونه از نظر مالی از پسش بربیاد  رفته خودشو جم و جور کرده برگشته

تو ۵ماه خودش جمع کرده؟همین میتونست بگه اشناییمون بیشتر بشه،یا فرصت بدید خودم از نظر مالی اکی کنم،اصلا از قبل شرایط مالیش نمدونست؟اصولا وقتی بصورت سنتی میرن جلو،پس شرایط مالی همو میدونن

یعنی اصلا صلاح نیس فرصت بدم بهش ؟

بستگی به خودت داره

اگه دوسش داری بده ولی خیلی سفت و سخت بررسی کن دوباره فردا نگه خداحافظ و بره

سریعم قبول نکن یکم طولش بده بدونه راحت هر وقت خواست نمیتونه به دستت بیاره

بستگی به خودت داره اگه دوسش داری بده ولی خیلی سفت و سخت بررسی کن دوباره فردا نگه خداحافظ و بره سری ...

یه راست بهش گفتم جوابم بهت منفیه 

چون قابل اعتماد نیسی

اونم فقط گوش کرد 

بهش گفتم من اصلا از نظر مالی تورو تحت فشار قرار نداده بودم پس این قابل قبول نیس

فقط گوش کرد 

بعدم ازش خدافظی کردم

اما حس میکنم برمیگرده باز چون قطعا میدونس بهش میتوپم 

اما نمیدونم چجوری اینن حسو بهش بدم که باز نخاد این کارو بکنه

یعنی اصلا صلاح نیس فرصت بدم بهش ؟

من ی خواستگارداشتم منوخیلی میخاست  یک هفته سرمارنرفت بخاطرمن چندبارجواب رددادم رفت بعدیکسال دوباره زنگ زدن کارشم بخاطرمن عوض مرده بود ولی بااین وجود گفته بود چندجارفتیم بهترازشماپیدانکردیم