اصلااااا احساسی تصمیم نگیر چرا رفت؟ یعنی بی خبر رفت؟ همون موقع نگفت چرا و برای چی میره؟ ازش ...
اصلا هیچی از نظر مالی ازش درخواست نکرده بودم ولی میدونستم ما ازشون بهتریم
اون فقط بهم گفت احساس میکنم مناسب هم نباشیم منم واسش آرزو خوشبختی کردم و رفتم تا اینکه خودش بهم پیام داد و خاست باهام حرف بزنه منم خیلی کنجکاو بودم ببینم میخاد چی بگه که بهم توضیح داد به خاطر مسائل مالی بوده و الان شرایطشو جمع و جور کرده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شایدم ترسیده نتونه از نظر مالی از پسش بربیاد رفته خودشو جم و جور کرده برگشته
تو ۵ماه خودش جمع کرده؟همین میتونست بگه اشناییمون بیشتر بشه،یا فرصت بدید خودم از نظر مالی اکی کنم،اصلا از قبل شرایط مالیش نمدونست؟اصولا وقتی بصورت سنتی میرن جلو،پس شرایط مالی همو میدونن
من ی خواستگارداشتم منوخیلی میخاست یک هفته سرمارنرفت بخاطرمن چندبارجواب رددادم رفت بعدیکسال دوباره زنگ زدن کارشم بخاطرمن عوض مرده بود ولی بااین وجود گفته بود چندجارفتیم بهترازشماپیدانکردیم