2777
2789

فیلم سینمایی سگ  آبی با بازی جوی فاستر  و مل گیبسون عالی بود.

جودی فاستر بازیگر سکوت بره ها

مل گیبسون بازیگر  شجاع  دل 

چقدر فیلم سگ آبی خوب بود.😍😍😍😍😍😍

ندیدم ا انق خوبه برم ببینم 

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راجع به افسردگی و جمع گریزی است  خیلی تو سلیقه ی من بود.

مرسی میبینم حتما

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

سیمایی خارجی خوب بلدی معرفی کن من sisu رو دیدم جدیدا محشر بود

سلیقه تون نمیدونم ولی من چون بچه دارم موزیکال خیلی دوست دارم(علاالدین با بازی ویل اسمیت و بینوایان موزیکال) یا داخلش عروسک باشه(مثل همین سگ آبی)

هر فیلمی نمی تونم ببینم، دخترم هم با من نگاه می کنه

آره چندوقته فیلماش دنبال میکنم همش یاس ناامیدی اندوه

فیلم های شاد متاسفانه خیلی کم شده حداقل غمگین نباشند ، اون چی بود؟؟؟؟ نابغه ی کوچک خیلی دیگه علمی و سنگین بود ، من به هوای دختر بچه ی توی فیلم با  دخترم دیدم

گریه های دختره رو اعصاب بود واقعا

فیلم های شاد متاسفانه خیلی کم شده حداقل غمگین نباشند ، اون چی بود؟؟؟؟ نابغه ی کوچک خیلی دیگه علمی و ...

نابغه آره اونم شاد نبود ولی قشنگ بود. بعضی شبا فیلم ترسناک میذاره ولی من جرئت دیدن ندارم

يا رَب از هر چهِ خطا رفت هزار استغفار..