2777
2789
عنوان

حال خراب من لطفا بیاید

190 بازدید | 8 پست

من ورزشکارم 

ولی بعد از کات با کسی که دوستش دارم و قلبا دوسش داشتم افسردگی گرفتم و حالم اصلا خوب نشد 

هیچ وقت هم تجربه هاییی که با اون داشتم عشق و احساس امنیت رو ندارم 

ازدواج کردم و بچه دار شدم حالم بدتر شد 

ورزش هم‌روم‌ تاثیری نزاشت از نظر روحی 

الآنم افسردگی گرفتم 

خانواده خوبی ندارم الان چند وقته نرفتم پیششون نه زنگی نه اومدنی دقیقا پیش خونمون هستن ولی اصلا خانوداه خوبی نیستن و اخلاقشون خوب نیس و متحجر هستن و بیش از حد اشکال میگیرن و کلی حرف دیگه

دوستی هم ندارم باهاش برم بیرون همسرمم همش کار می‌تونه تو خونمون ساختو‌ ساز داریم 

زندگی یکم سختی دارم خیلی خوب نیس 

همش گریه میکنم همش افسرده ام همش خونه ام فقط اون‌ یه ساعتی که میرم باشگاه اعصاب ندارم 

حس تنهایی میکنم شدید خیلی تنهام

بانوی ایرانی 🥰 همسر متعهد ❤️ مادری مسئول 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش با این حالت ازدواج نمیکردی میزاشتی یکم بهتر بشی بعد

خانواده خوبی نداشتم راحت شدم ازشون ولی زندگی خیلی خوبی هم ندارم سختیه همش

خب یه کاری کن یه تفر یحی که دوس داری شغلی کلاسی چیزی. همینجوری هی میشینی بیکار باعث میشه ادم هی فکر و خیال کنه بدتر افسرده بشه 

ولی سرگرم باشی و یه هدفی رو برنامه ای رو دنبال کنی ذهنت درگیر میشه از این حالت در میای

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

عزیزم تو تنهانیستی فکر نکن همه زندکیاشون گل و بلبله ۸۰درصد زنای ایران همینن حالا که دوباره ازدواح کردی زانوی غم بغل نگیر برو با ۴نفر حرف بزن دوست پیدا کن.باشگاه پارک استخر خودمون باید حالمونو خوب کنیم نه شوهرو مادرشوهر

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

خب یه کاری کن یه تفر یحی که دوس داری شغلی کلاسی چیزی. همینجوری هی میشینی بیکار باعث میشه ادم هی فکر ...

لیسناسم‌رو همین چند ماه پیش گرفتم 

نمیدونم چکار کنم خیلی حس تنهایی و پوچی دارم

عزیزم تو تنهانیستی فکر نکن همه زندکیاشون گل و بلبله ۸۰درصد زنای ایران همینن حالا که دوباره ازدواح کر ...

شهرمون کوچیکه اینا رو ندارن باشگاه هم بزور یه‌دو سالی راه انداختن