2777
2789
عنوان

گوشی جدید

185 بازدید | 16 پست

سه روزه گوشی خریدم روز اول یهو خود ب خود خاموش شد ک گفتن ایرادی نداره شارژباتری تو کارخونه ی جرقه س واسه همین وقتی میخریش باید سه ساعت تو شارژ باشه بعدش دوروز بعد هنگ کردنش شروع شد گفتن بخاطر روبیکاو شاده ایرادی نداره امروز داشتم بازی می‌کردم یهو لمسش کلا ازکارافتاد  قیمتش ۷ تومنه سامسونگ نوت ۴

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

خب گارانتی داره _باید ببری نمایندگی و ی گوشی دیگ بهت بدن 🤔

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
خب گارانتی داره _باید ببری نمایندگی و ی گوشی دیگ بهت بدن 🤔

خواهرم باخودکار گندزده ب کارتنش

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام بفهمه میکشتم

اون قسمت گارانتیش سالمه ؟تو ببر اگ قابل خوندنه_سریع ببر

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
نوت ۴ که مال ده قرن پیشه دست دوم خریدی؟ با ۷ تومن میتونستی a24بخری چرا گوشی قدیمی گرفتی اون شاید ...

ببخشید مدلشه اشتباه گفتم گلکسی aصفر۴ای

نوت ۴ که مال ده قرن پیشه دست دوم خریدی؟ با ۷ تومن میتونستی a24بخری چرا گوشی قدیمی گرفتی اون شاید ...

اندرویدش سیزدهه

بخرید مدلشه اشتباه گفتم گلکسی aصفر۴ای

بهت گرون داده این گوشی نهایتش ۴ تومنه

و بشدت هم گوشی ضعیفیه

قبل از خرید تحقیق میکردی

۷ تومن برا این گوشی خیلی خیلی زیاده

زیاد ازش کار نکش این گوشی در حد تماس و پیام و چک کردن تلگرام و اینا کار میکنه فقط 

روش به هیچ عنوان بازی نصب نکن

{ خانم هستم }
بهت گرون داده این گوشی نهایتش ۴ تومنه و بشدت هم گوشی ضعیفیه قبل از خرید تحقیق میکردی ۷ تومن برا ا ...

من قسطی خریدم خاک بر سرم دومیلیون نقد همون روز اول گرفت بابام گفت هرچقدر دوست داری توش بازی بریز هیچی نمیشه ماهی شیشصدم داره پولشو میده شغلش آزاده کارتش خالی شد واس این خداازش نگذره من کنکوری ب ام خرید از اخبار ثبت نامی ها اطلاع داشته باشم و نتایج واینا و پیگیری کنم

اول اینکه باتری های لیتیومی گوشی های الان نیازی به شارژ اولیه ندارن دوما هم a04 قیمتش چهار تومنه با ...

من قسطی خریدم واس همین ی چیزی کشید روش

من قسطی خریدم خاک بر سرم دومیلیون نقد همون روز اول گرفت بابام گفت هرچقدر دوست داری توش بازی ...

گوشی قسطی همیشه میکشن روش ولی این دیگه خیلی کشیده

عوضی بوده

عزیزم گوشی چیزیه که باید قبل از خریدش پرس و جو کنی نه بعدش

الانم کاریه که شده غصه نخور

ولی اصلا با این گوشی نمیشه بازی کرد

کلا در حد بازی و کار سنگین نیست 

به درد پدر و مادرا میخوره

باهاش مدارا کن زیاد ازش کار نکش

{ خانم هستم }