برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
خیلی دیگه ساده هست من ی پسر کوچولو دارم میخوام بلند باشه ک راحت بتونم دنبالش برم اینور اونور
ببخشید سن تون نمیدونستم
یه لباس مشکی بلند شیک بگیرید
- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوهی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضیها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضیها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بیانتهاست.🌱💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید سن تون نمیدونستم یه لباس مشکی بلند شیک بگیرید
گفتم ک ۳۵ ولی مشکی نمیخوام ترجیحا چون خودم لاغرم و موهام هم رنگش تیره هست ی لباس بالا گذاشتم نظرت رو بگو لطفا
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
والا رنگش ک عالیه ولی من این مدل رو دوس ندارم حس میکنم اگه لاغری لاغرتر نشونت میده ولی این ک ...
نه لاغرتر نشونم نمیده چون یکم پف دامن بیشتر میشه و قسمت باز یقه و آستین هم با تور پوشیده شده بود
والا رنگش ک عالیه ولی من این مدل رو دوس ندارم حس میکنم اگه لاغری لاغرتر نشونت میده ولی این ک ...
بزار برام اینو ببین یقه لباس تقریبا اینجوری بود و تا روی بازوها پوشیده بود و ی آستین تور هم داشت و یقه هم با تور نازک پوشیده شده بود
متاسفانه پیداش نکردم ولی اینم ک گذاشتی آره خوبه قشنگه ولی من ب شخصه لباس پوشیده دوس ندارم ا ...
منم قبلا همینجوری میپوشیدم ولی الان ی پسر کوچولو دارم مدام باید دنبالش برم دوست دارم راحت باشم ک نخوام هی دنبال شال و پوشش باشم
بله دفعه پیش ک رفتیم عروسی مامانم مجبور شد بدون روسری دنبالش بدو کنه بره سمت بیرون تالار