2777
2789
خیلی دیگه ساده هست من ی پسر کوچولو دارم میخوام بلند باشه ک راحت بتونم دنبالش برم اینور اونور

ببخشید سن تون نمیدونستم 

یه لباس مشکی بلند شیک بگیرید

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید سن تون نمیدونستم  یه لباس مشکی بلند شیک بگیرید

گفتم ک ۳۵ ولی مشکی نمی‌خوام ترجیحا چون خودم لاغرم و موهام هم رنگش تیره هست ی لباس بالا گذاشتم نظرت رو بگو لطفا

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

ی لباس بالاتر گذاشتم نظرت رو بگو

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
این چطوره بنظرتون؟اگه اون قسمت جمع شده از وسط باشه و یکم پایین تر و ی آستین تور هم بهش بخوره؟

والا رنگش ک عالیه

ولی من این مدل رو دوس ندارم حس میکنم اگه لاغری لاغرتر نشونت میده

ولی این ک میگی تور بخوره واینا شاید خوب بشه نمیدونم

چن روز پیش یکی اینجا ی لباس مجلسی بلند وپوشیده گذاشت اصلا محشربود وایسا ببینم پیداش میکنم

یهو چش وا کردیم دیدیم دلمون واسش ریخت،مث برگای پاییز🍂🍂🍂                                            

والا رنگش ک عالیه ولی من این مدل رو دوس ندارم حس میکنم اگه لاغری لاغرتر نشونت میده ولی این ک ...

نه لاغرتر نشونم نمیده چون یکم پف دامن بیشتر میشه و قسمت باز یقه و آستین هم با تور پوشیده شده بود 

والا رنگش ک عالیه ولی من این مدل رو دوس ندارم حس میکنم اگه لاغری لاغرتر نشونت میده ولی این ک ...

بزار برام اینو ببین یقه لباس تقریبا اینجوری بود و تا روی بازوها پوشیده بود و ی آستین تور هم داشت و یقه هم با تور نازک پوشیده شده بود

بزار برام اینو ببین یقه لباس تقریبا اینجوری بود و تا روی بازوها پوشیده بود و ی آستین تور هم داشت و ی ...

متاسفانه پیداش نکردم

ولی اینم ک گذاشتی آره خوبه قشنگه

ولی من ب شخصه لباس پوشیده دوس ندارم

ازپایین بلند باشه حالا ایرادی نداره ولی کلا دوس ندارم آستین داشته باشه

دوس دارم دستها ویقه لختی باشه

متاسفانه پیداش نکردم ولی اینم ک گذاشتی آره خوبه قشنگه ولی من ب شخصه لباس پوشیده دوس ندارم ا ...

منم قبلا همینجوری میپوشیدم ولی الان ی پسر کوچولو دارم مدام باید دنبالش برم دوست دارم راحت باشم ک نخوام هی دنبال شال و پوشش باشم

منم قبلا همینجوری میپوشیدم ولی الان ی پسر کوچولو دارم مدام باید دنبالش برم دوست دارم راحت باشم ک نخو ...

آها 

آره خب😁

آها  آره خب😁

بله دفعه پیش ک رفتیم عروسی مامانم مجبور شد بدون روسری دنبالش بدو کنه بره سمت بیرون تالار