2777
2789

ببین من عقد برای شوهرم کت و شلوار پیراهن کفش خریدم مادرم اینا بهش زنجیر طلا دادن و ساعت شوهرم برام لباس مجلسیو کفش گرفت با ارایشگاه و سرویسم رو هم مادرشوهر سرعقد داد به اضافه حلقه جشن هم سالن گرفتیم با تعداد مهمون محدود حدودا پنجاه نفر شدیم 

خرج لباس و ارایشگاه با کیه؟

خب ارایشگاه و لباس  من چون روز عقدم با روز  جشنم فرق داشت مانتو شلوار کفش محضر و یه آرایش ساده رو مامانم داد ولی برای جشن تالار داماد خرید برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من کامل دادن دیگه برای عروسی دستبند بهم دادن ‌سکه   ولی ما برای زنداداشام نیم ست گرفتیم س ...

اها این پسره با وجود اینکه وضعش خیلی خوبه میگه نیم ست میدیم😐

مبارکه عزیزم چه خوب  من با یکی اشنا شدم زیربار نمیره میگه با دختره

خرج عقد با دختره. عروسی با پسر.

البته لباس و ارایشگاه رو داماد میده.پذیرایی و غذا و ... با خانواده دختر هست. نامزدی یا بله برونم با دختره.

البته ما اگر نامزدی بگیریم. عقد رو خرجش رو مشترک میدیم.

شما تهرانید؟

بله. 

البته اینم بگم تهران پر از اقوام مختلف. حقیقتا رسم خاصی نداره. رسوم قابل توافق کردنه. هرکدوم یه جا کوتاه بیاین.

مثلا یکی از فانیلا کلا مراسم عقد نگرفت گفت تو عروسی خرج میکنم.

من نمیتونم قبول کنم نیم ست اخه همه ست کامل گرفتن اونوقت من!!

ببین ما هم نیم ست گرفتیم برای عروسامون اکثرا سرویس رو برای عروسی میدن 

بعضی وقتا هم دیدم تو این اوضاع گرونی طلا با یه حلقه و پلاک زنجیر تمومش میکنن تا عروسی سرویس رو بدن 

من اصلا سر اینا هیچ بحثی نکردم خود مادرشوهرم رفت گرفت