2777
2789
عنوان

دروغ گفتن به همسر

68 بازدید | 10 پست

دوستان همسرم خیلی خسیسه تصمیم گرفتم برای هزینه های زندگی دروغ بگم تا پول بیشتری بگیرم و برای خودم بردارم اما عذاب وجدان دارم به نظرتون کار درستی میکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کار درستی میکنی، وظیفه شوهره که هزینه های همسرشو تامین کنه، اگه خسیس باشه شما حق داری اینکارو بکنی، البته قبلش به خودش بگو که پول نیاز داری و اگه طفره رفت ، بعدا همین کاراشو یادت باشه که اگه فهمید بهش بگو‌خودت باعث شدی 

خیلی ممنون از راهکارت با عذاب وجدانم چی کنم؟

مگه وقتی شما تو اون خونه ظرف میشوری، لباس میشوری، خونه تمیز میکنی، غذا درست میکنی، نیاز جنسی تامین میکنی و … هزارتا کار انجام میدی و بابت شون همسرت پول نمیده عذاب وجدان میگیره؟؟  اتفاقا خیلی بجاست که ارزش خودتو بدونی و حقتو بگیری، متاسفانه شوهر خسیس میگن به درد زندگی نمیخوره، ولی خوب این برا مجرداست، شما دیگه ازدواج کردی باید حلش کنی، میتونی جهت اطمینان با مشاور رایگان تلفنی ۱۴۸۰ مشاوره کنی