2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش گفته چون زیادی اپن مایند بوده و با همه خانما دست و روبوسی میکرده خانمش خوشش نیومده

اونوقت شما خوشت میاد از اینکار؟ آیا چی‌بوده که اینو اومده گفته . والا من فک نکنم هیچ زنی خوشش بیاد شوهرش اینجور باشه

تو نگران زندگیت باش مطمئنی مرد خوبیه؟ چشم پاکه؟ آدم سالمیه؟ اصلا چه مدت باهاش آشنا بودی

خودش همه چیزو برام تعریف کرده گفته ک با خیلیا بوده ولی اگ تو زندگی سیرنگهش دارم خیانت نمیکنه

تازه داریم اشنا میشیم قراره ۶ ماه درارتباط باشیم ببینیم بهم میخوریم یا ن بعد بیاد خواستگاری

اونوقت شما خوشت میاد از اینکار؟ آیا چی‌بوده که اینو اومده گفته . والا من فک نکنم هیچ زنی خوشش بیاد ش ...

نه خوشم نمیاد و‌میدونم ک نمیشه تغییرشم داد

خب باز هم بعد یه مدت ازش میپرسم اگه خواست به این کارش ادامه بده قبول نمیکنم خب

خودش همه چیزو برام تعریف کرده گفته ک با خیلیا بوده ولی اگ تو زندگی سیرنگهش دارم خیانت نمیکنه تازه د ...

سیر نگهش داری؟ این چه حرفیه بگو من همیشه نمیتونم همونطور که تو همیشه نمیتونی گاهی مریض میشم گاهی افسرده میشم گاهی اصلا حسش نیست

این چه پروعه تهدید خیانت هم میکنه حواست باشه اسی :/

[QUOTE=309762168]نه خوشم نمیاد و‌میدونم ک نمیشه تغییرشم داد خب باز هم بعد یه مدت ازش میپرسم اگه خواست به این کارش اد ...[/QUOTEبا عرض معذرت من اصلا یا شما را نرمال نمیبینم . یا سر کاریم. یا یه مشاور برو . فقط بخاطر خودت

سیر نگهش داری؟ این چه حرفیه بگو من همیشه نمیتونم همونطور که تو همیشه نمیتونی گاهی مریض میشم گاهی افس ...

اره خیلی پرروئه ولی اخلاقش ظاهرا خوبه اوایل اشنایی هستیم گفت کل جهازو میده با حق طلاق و شغل و خونه خوبی هم داره

[QUOTE=309762168]نه خوشم نمیاد و‌میدونم ک نمیشه تغییرشم داد خب باز هم بعد یه مدت ازش میپرسم اگه خواس ...

بهت حق میدم این فکرو کنی ولی من یک درصدم قصد ندارم بهش جواب مثبت بدم