2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟ کسی می تونه کمک کنه؟

107 بازدید | 16 پست

من در کل خیلی استرسی هستم. همش فکرم همه جا می ره. فکرای خیلی زیاد و بد مثلا اگر فلان درس مشروط بشم یا فلان اتفاق بیوفته یا... 

استرس های خیلی شدید داشتم و حالم بد می شد. چند وقت بود این طوری نشده بودم ولی الان دوباره اذیت می شم چی کار کنم به نظرتون؟ 

به روانشناس دسترسی ندارم فعلا. 

فقط یک کلام به بدی ها فکر نکن که بدی تو زندگیت نیاد،چرا ذهنتو مثبت نمی کنی؟

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی منفی نگرم همین باعث شده ب هیچ عنوان بهم خوش نگذره میریم مسافرت میگم نکنه تصادف کنیم و هزارف ...

وسواس فکری داری 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
فقط یک کلام به بدی ها فکر نکن که بدی تو زندگیت نیاد،چرا ذهنتو مثبت نمی کنی؟

نمی دونم. چی کار کنم؟ 

حالم بده. نگرانم از حالا برم خوابگاه نکنه حالم بد بشه و... 

همی حالا تپش قلب و حالت تهوع داشتم و قرص ضد تهوع خوردم. 

نمی دونم. چی کار کنم؟  حالم بده. نگرانم از حالا برم خوابگاه نکنه حالم بد بشه و...  همی ح ...

قرص فلوکستین بخور ‌

گیاهی هست و عوارض نداره

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
نمی دونم. چی کار کنم؟  حالم بده. نگرانم از حالا برم خوابگاه نکنه حالم بد بشه و...  همی ح ...

ای بابا،امیدوارم که خدا کمکت کنه،همش خدارو به یاد بیار و ازش کمک بخواه،به قدرت و کمکش ایمان داشته باش قطعا اگه اینکاری بکنی آرامش می گیری،منم از خدا میخوام که وجودتو لبریز از انرژی های مثبت و نیروهای خیر کنه و همینطور زندگیتو.خدایا منو ببخش و به هممون خیر و عطا کن

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
همه جا. ببخشید شما روانشناس هستید؟ 

خیر

خودم استرسی بوده و هستم , میخواستم ببین چه خصوصیاتی داره با تجربه بهت کمک کنم , اگر شدید و اشک در میاد و... بهت قرص میدن بهتر میشی این تو یه فردی دیده بودم