2777
2789

منتظر چندتا خبرم

اسمم فاطمه. میشه لطفا برای اینکه به حرمت امام حسین و امام رضا خدا دلمو شاد کنه حمد بخونین و صلوات بفرستین

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

چشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

باشه

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم

ممنون گلم. منم برای حاجت رواییت حمد و توحید میخونم

الهی خدا دلتو شاد کنه حاجت روا به خیر و خوشی بشی

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

چشم خواهر 

شمام برای تعجیل در فرج مولامونو شفای همه مریضان و حاجتم ی صلوات مهمونم کن آبجی 🥺🤲🏻🖤

ب نیت حاجتت گلم عرض ادب ب اربابمون 🏴

بسم الله الرحمن الرحیم  

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِ اللّهِ، وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائِکَ، عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللّهِ اَبَدًا ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ، وَ لا جَعَلَهُ اللّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ.

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ و علی العباس الحسین و سلام بر عمه جانمون خانومم حضرت زینب صبور قهرمان کربلای حسینم 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
باشه

ممنون گلم. برای حاجتتون حمد و توحید میخونم. سلامت و عاقبت بخیر باشین 

خوندم عزیزم التماس دعا 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

چشم خواهر  شمام برای تعجیل در فرج مولامونو شفای همه مریضان و حاجتم ی صلوات مهمونم کن آبجی 🥺🤲 ...

ممنون گلم. برای حاجتت حمد و توحید میخونم و صلوات میفرستم. الهی بهترین ها برات پیش بیاد. حاجت دلت با حکمت و مصلحت خدا یکی باشه و خدا دلتو شاد کنه 

ممنون گلم. برای حاجتت حمد و توحید میخونم و صلوات میفرستم. الهی بهترین ها برات پیش بیاد. حاجت دلت با ...

ابجی برات حدیث کسا میخوام بخونم 

من و عشقم و حانوادش نمیزارن ازدواج کنیم در حالی ک خدا میدونه من میمیرم براش ، فقط دعامونکن سر نماز و دعاهات فداتشم

راستی منتظر خبر هستی هر روز سوره ی مبارکه ی محمد و بخون عالیه ب دو نفر گفتم هر دو جواب گرفتن

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
خوندم عزیزم التماس دعا 

ممنون گلم. برای حاجتت حمد و توحید میخونم. ان شاالله تنت سلامت، دلت شاد، جیبت پُر پول، عاقبتت بخیر و حاجتت روا به خیر و خوشی بشه

ابجی برات حدیث کسا میخوام بخونم  من و عشقم و حانوادش نمیزارن ازدواج کنیم در حالی ک خدا میدو ...

ممنون عزیزم. مرسی از مهربونیت و راهنماییت 

چشم میخونم

ان شاالله خدا به دل مهربونت نگاه کنه برات دعای توسل میخونم عزیز. ان شاالله همه چی به بهترین شکل حل بشه دلت آروم بشه

ممنون عزیزم. مرسی از مهربونیت و راهنماییت  چشم میخونم ان شاالله خدا به دل مهربونت نگاه کنه بر ...

یا امام حسن مجتبی ع ب قلب شکسته ی من و این تواهر عزیزم نگاه کن و ضامن حاجتمون شو اربابه غریبم🤲🏻🖤🏴

عزیزم 

@mahdiifatemeh313_2

این کانال توی تلگرام برای یه خانوم سید هست توش پر از دعاهای خاص و ناب هست. در رابطه با موضوع سرچ کن برای کلی دعا میاره

کلمه دشمن رو سرچ کن کلی دعا میاره

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
عزیزم  @mahdiifatemeh313_2 ا ین کانال توی تلگرام برای یه خانوم سید هست توش پر از دعاهای ...

سلام گلم. ممنونم لطف کردی