2777
2789
عنوان

دانشگاه چالوس

339 بازدید | 13 پست

بچه ها درمورد دانشگاه آزاد چالوس اطلاع دارید؟اگه کسی اونجا درس میخونه یا خونده از فضای دانشگاه و مزایا و معایبش میشه بگین 

لطفاً اگه چیزی میدونید کمک کنید من هیچ اطلاعی ازش ندارم 

مثل بقیه دانشگاه ازاداست دیگه

من محوطش رو دیدم بد نیست ولی از بی امکاناتیش بگم در این حد بود که ساعت نداشت تو کلاساش

حیاطش هم تقریبا کوچیکه انچنان فضای سبز نداره

صندلی هاشم معمولیه مثل بقیه دانشگاها

عزیزم برو تلگرام سرچ کن دانشگاه چالوس یه چت پیدا کن از یکی بپرس بهتر به نتیجه میرسی

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میخای بخونی اونجا؟ خودت از کجا میای؟ از نظر بزرگ بودن خب زیاد بزرگ نیست سطح استاداشم متوسطه بست ...

احتمالا روانشناسی

خودمم ساکن شمالم رفت و آمد مشکلی ندارم فقط می‌خوام ببینم جو و فرهنگ و سطح علمی و اینا چجوریاست

مرسی مسئولین دانشگاه چطورن؟اذیت نمیکنن؟یا استادا

من اونجا درس نمیخونم ولی دوستام زیاد هستن

اساتید هم مثل همه جاها یه سری بدن یه سری خوب دیگه

سطح بالا نبودن رو از نظر بزرگی و امکانات گفتم

🌼💛🍭🐥

من اونجا درس نمیخونم ولی دوستام زیاد هستن اساتید هم مثل همه جاها یه سری بدن یه سری خوب دیگه سطح با ...

راستی دوستات اصالتا اونجایی هستن؟میخوام ببینم رفتارشون با مردم شهر های دیگه چجوریه و چقدر غیر بومی هست

راستی دوستات اصالتا اونجایی هستن؟میخوام ببینم رفتارشون با مردم شهر های دیگه چجوریه و چقدر غیر بومی ه ...

خودم اونجایی هستم

غیر بومی زیاد هست مخصوصا رشته های علوم پزشکی

رفتار هم که چی بگم عزیزم همجا خوب و بد هست ولی خوبن معمولا ادمای بدی نیستن

🌼💛🍭🐥