2821
2789
عنوان

خونه یا جهیزیه ‌.‌..🤪

60 بازدید | 4 پست

سلام من عقدم الان شوهرمم خونه نداره وضع مالی هر دومون هم زیاد خوب نیست  وام ازدواج هر دومون هم ۲۲۰ میلیونه باهم میشه ۴۴۰ میلیون منو شوهرم تصمیم گرفتیم این پول رو بدیم زمین بخریم و واسه خودمون خونمونو بسازیم من میگم خونه ندارم جهیزیه رو چیکار دارم 😊از طرفی هم جهیزیه هم خیلی مهمه حالا من موندم چیکار کنم لطفا نظرتونو بگید ❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظر من خونه خیلی خیلی خیلی مهمتر هست،یک سری وسیله اضافه اگر مادرت یا مادر شوهرت دارند بهتون بدن،بعدا سر فرصت بهترین چیزها را خودتون بخرید

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

والا ۴۴۰تومن میشه پول پایه زمین عزیزم ما خونه ام داشتیم فقط بازسازیش حدود ۲۰۰.۳۰۰تومن هزینه برداشت این هزینه فقط برا اتاق زیاد کردن و سرامیک کردن و کابینت و الباقی کارای جابه جایی خونه شد و بیس اصلی خونه بودش سرجاش تازه ما مشهدیم و هزینه ها تقریبا خوبه 

بنظرم جهازتو بخر چون خونه کم کم یه میلیارد پول میخواد زمین و ساختش  اینجوری یه خونه نصف داری و بدون جهاز 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸